KULTURA

NOVI ALBUM SKUNK ANANSIE

Uskoro stiže „WONDERLUSTRE“

Grupa Skunk Anansie najavila je novi album „Wonderlustre", a izlazak je planiran  10. rujna za Earmusic/Menart. Album je najavljen singlom „Ugly Boy" za koji je snimljen i video spot. Kadrovi za spot snimljeni su u Beogradu uoči tamošnjeg koncerta grupe.

Bit će ovo prvi studijski album nakon albuma „Post Orgasmic Chill" iz 1999. godine. U međuvremenu su tri nove pjesme uz poznate hitove, objavljene na aktualnom izdanju „Smashes & Trashes", a uživo ste Skunk Anasie mogli čuti i na nedavnom, odličnom koncertu u Zagrebu.

Na 12 novih pjesama surađivali su i Jeremy Wheatley (Depeche Mode, Sugababes, One Night Only, Empire Of The Sun), Chris Sheldon (Foo fighters, Biffy Clyro, Radiohead, Pixies), Cenzo Townshend (Jim Kerr, U2, Florence & The Machine, Snow Patrol, Kaiser Chiefs), programer Brio Taliaferro (Newton Faulkner, Tina Dico, Moby, Ladyhawke).

Iza Skunk Anansie je više od pet milijuna prodanih primjeraka albuma, a novi zvuk, melodični dark rock album i  karizmatična Skin sigurno će tu brojku dodatno uvećati.

B.K.

Objavljeno: 21.07.2010. u 16:04
Tagovi: album, skunk anansie

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p