KULTURA

Novi film Toma Forda doživio svoju hrvatsku premijeru

"Noćne životinje" stižu u hrvatska kina
Noćne životinje Tom Ford
sklopu 14. Zagreb Film Festivala u ponedjeljak 14. studenog održana je premijera novog filma Toma Forda Noćne životinje koji je u svega par dana nakon svjetske premijere već dobio ocjenu 8 na IMDb-u.

Nakon ogromnog uspjeha kojeg je polučio njegov filmski prvijenac Samac, Tom Ford i novim filmom osvaja ne samo modne ljubitelje, gledatelje nego i filmsku kritiku. U sklopu ZFF Noćne životinje su uvrštene u natjecateljski program dugometražnog igranog filma koji je u Veneciji osvojio nagradu žirija. Riječ je o spoju romanse i noir trilera u kojem glavne uloge tumače Amy Adams i Jake Gyllenhaal.

Noćne životinje Tom Ford
Tom Ford, koji potpisuje produkciju, scenarij i režiju, ni ovaj put vizualno nije razočarao – Noćne životinje u svakom kadru plijene poglede svojom istančanom estetikom koja tako vješto uvlači gledatelja u Fordov svijet u kojem bivši supružnici otkrivaju koliko boli i patnje su si u životu pružili. U filmu se istovremeno odvijaju tri radnje – sadašnjost i prošlost, ali i fiktivni svijet potresnog i mučnog romana u kojem je glavni lik svu ljubavnu i životinju patnju pretočio u krvavi triler pun osvete. Noćne životinje u kina diljem Hrvatske stižu u četvrtak 17. studenog!
Mija Dropuljić
Foto: PR
Objavljeno: 15.11.2016. u 11:01

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p