KULTURA

Novi multifunkcionalni umjetnički prostor u srcu Zagreba ugostit će živopisne radove Nike Vrbice

Slikarica i dizajnerica poznata po afinitetu prema održivosti najavljuje novi projekt

U prizemlju starozagrebačkog stana u samom centru Zagreba (Vinogradska 4) Ana Kuštre i Irena Konigsknecht otvorile su jedinstveno i očaravajuće mjesto osmišljeno kako bi zadovoljilo sve potrebe modernih žena i muškaraca. 

Ovaj petak, 6.10. od 18h do 21h u Loži će svoj brend SALICULA u novom domu predstaviti Nika Vrbica, diplomirana modna dizajnerica i slikarica. Uz domijenak, na predstavljanju će posjetitelji dobiti eksluzivan uvid u kreativne radionice edukativnog i održivog karaktera koje će Nika u Loži voditi od 17.10. Na radionicama nas očekuje dobra atmosfera uz neograničeno točenje finih pića, lijepe umjetnosti te poticanja kreativnosti u svakome od nas, a kući ćete ponijeti mnogo više od uokvirenih radova.

Domjenak će poslužiti i kao lokacija rasprodaje dosadašnjih modnih komada SALICULA opusa, uz novo dizajniranu ponudu tote-torbi unikatnih uzoraka. Posjetitelji će kroz interaktivnu anketu moći zaviriti u jedan od Nikinih crtaćih blokova te glasati za uzorke koji će biti odabrani za sljedeću modnu kolekciju!
Ako slučajno propustite SALICULA predstavljanje, Loža je sa svojim širokim asortimanom za vas otvorena svaki dan od 16 do 20h.Loža je multifunkcionalni prostor koji kombinira elemente showrooma, concept storea, brendiranog second hand shopa i kluba za druženje, pružajući nevjerojatno iskustvo otkrivanja talentiranih dizajnera i novih brendova.

Glavni dio Lože je ugodni prostor izložbenog i prodajnog karaktera gdje ćete otkriti najnovije trendove, unikatne modne komade i dodatke, nakit, namještaj, dizajnerske detalje za uređenje interijera, antikvitete, keramiku, rukotvorine, ekskluzivne kozmetičke proizvode - sve odabrane s najvećom pažnjom prema kvaliteti, originalnosti i održivosti. Svaki predmet ima svoju priču i nosi pečat nevjerojatne autentičnosti. Neovisno volite li luksuz ili želite kupiti unikatan predmet za vaš dom i podržati domaći dizajn, ovo mjesto je stvoreno za vas. Zidove lože krase umjetnička djela fotografa i slikara koji doprinose posebnoj atmosferi ovog prostora. Zahvaljujući tom avangardnom odnosu prema modi i umjetnosti, ističe se u odnosu na slične modne trgovine na sceni i postaje glavno nalazište nosive, svakodnevne avangarde. Loža se etablira kao mjesto otkrića za sve ljubitelje individualnog stila. 
Osim garancije kvalitetnog shoppinga, Loža će vas razveseliti raznolikim programom tjednih aktivnosti i događanja. Od kreativnih tematskih radionica pod stručnim umjetničkim vodstvom, domjenaka pojedinih izlagača, otvorenja izložbi, modnih revija, glazbenog programa do opuštenog druženja uz čašicu razgovora kada se nađete u blizini… Program Lože pomno je dizajniran kako bi se svaki posjetitelj osjetio posebno, ekskluzivno te iz prostora izašao opušten, zadovoljan i pun dojmova.
Uz današnji tempo života Loža ističe važnost za potragom balansa u svakodnevnom hedonizmu. Stoga vam predstavlja i kutak za opuštanje s masažnim programom Arte della mano gdje ćete se moći u potpunosti prepustiti mirisnim masažnim uljima i vještim rukama Tesse Konigsknech. Tessa u svojem radu koristi masažni tip sportsko-medicinske masaže kombinirajući ju sa švedskom tehnikom. 


Foto: PR
Objavljeno: 06.10.2023. u 11:32

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p