KULTURA

Novi spot Kanyea Westa u kratkom roku izazvao kontroverze

Iza golotinje se, naravno, skriva dublja poruka
Kanye West Famous 
Kontroverzni glazbenik Kanye West je u petak 24. lipnja u kasnim večernjim satima predstavio svoj novi spota za pjesmu Famous. I, naravno, u kratkom roku izazvao je brojne reakcije. Razlog tomu? Gole zvijezde u istom krevetu!

Već ptice na grani znaju kako Kanye i njegova popularna žena Kim Kardashian nemaju nikakvih problema s javnim prezentiranjem golotinje. Kim toliko voli izlagati svoje golo tijelo, da se čak i zbijaju šale na njen račun kad posta neku čedniju fotografiju. Zar je opet Kim gola? Opet je gola, i to u novom spotu svog muža.

No, ovaj put njena golotinja nije razlog zbog čega su se razbuktale duše. U spotu u istom krevetu uz Kanyea i njegovu ženu leže i drugi celebovi. Naravno, goli poput njih. Taylor Swift, Rihanna, Chris Brown, Caitlyn Jenner, Amber Rose, Anna Wintour, Ray J (bivši dečko Kim Kardashian s kojim je ona snimila seks video), Bill Cosby, Donald Trump i George Bush su izložili svoje tijelo u svrhu slave Kanyeove nove pjesme. U pitanju, naravno, nisu stvarne zvijezde koje su se skinule, i, naravno, u fokusu nije sama golotinja. Veliki Kanye iza svega ima umjetničku poruku, a svoj novi spot je objasnio sljedećim riječima.
 

 
“Ovo nije podrška ili anti podrška iti jednoj osobi u spotu. Ovo je komentar na račun slave”, izjavio je Kanye.

No, ostaje činjenica da spot ne bi izazvao tolike reakcije da su svi predstavljeni akteri/lutke odjeveni u pidžame. Karte golotinje uvijek je u službi dvojca West/Kardashian, koliko god Kanye to uporno negirao.

M.D.
Foto: Screenshot
Objavljeno: 25.06.2016. u 13:11

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p