KULTURA

Novi Squid Game stiže na male ekrane već ove jeseni!

Jedva čekamo
Svijet se priprema za još jednu runde uzbudljivih igara s Netflixovom novom reality serijom temeljenom na megapopularnom južnokorejskom hitu "Squid Game" - "Squid Game: The Challenge". Netflix je konačno objavio službeni datum izlaska, ali i prvi teaser triler koji je obradovao fanove širom svijeta, a koji nestrpljivo iščekuju nastavak ovog globalnog 'Squid Game' fenomena. 

Prvi put najavljena u lipnju 2022. godine, ova reality serija će natjecatelje iz stvarnog života suočiti s izazovima sličnim onima iz južnokorejske serije, koja je postala najgledanija serija na Netflixu u prvih 91 dan od svoje premijere. Serija će se sastojati od 10 epizoda, a nudi intrigantnu premisu: 456 natjecatelja ulazi u igru kako bi osvojili nagradu od 4,56 milijuna dolara, koja će im zauvijek promijeniti život. Kroz niz igara inspiriranih originalnom serijom, ali i uz dodatak novih izazova, njihove strategije, savezi i karakteri bit će stavljani na kušnju dok konkurencija eliminira jednog po jednog igrača.

Serija stiže na Netflix 22. studenog, a za one koji ne mogu dočekati prvu epizodu, tu je prvi teaser trailer koji garantira uzbudljive trenutke i drame u nadolazećim epizodama. I zaista, ako je suditi samo prema traileru, "Squid Game: The Challenge" obećava još više adrenalina i sasvim je sigurno kako će privući pažnju gledatelja širom svijeta! No, hoće li biti jednako spektakularna kao i originalna serija, to ćemo saznati uskoro!
Foto: YouTube, imDB
Objavljeno: 25.09.2023. u 00:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p