LIFESTYLE

Novim singlom Lorde uljepšajte petak

Singlom 'Green Light' Lorde najavila novi album
lorde
Lorde, svjetski poznata, multiplatinasta, ali i misteriozna glazbenica, predstavlja potpuno novi singl Green Light, koji je od danas dostupan putem Deezer i Google Play glazbenih servisa.

Već se neko vrijeme šuška o njenom novom studijskom materijalu, što je Lorde ovih dana i službeno potvrdila – kroz niz teasera i objava na svojim društvenim mrežama. Iščekivani novi materijal predstavljen je u obliku singla Green Light i pratećeg videospota, koji redateljski potpisuje Grant Singer (The Weeknd, ZAYN | Taylor Swift, Phantogram).


Novom pjesmom Green Light Lorde najavljuje studijski album, nazvan Melodrama, koji možemo očekivati u nadolazećim ljetnim mjesecima. Produkcijom izdanja bavili su se Lorde, Jack Antonoff i Frank Dukes, a materijal je sniman u Jackovom stanu te kultnom Electric Lady Studios.

Novi album naslijedit će njen iznimno uspješan prvijenac Pure Heroine iz 2013. godine. Upravo se te godine tada 16-godišnja Lorde, pravog imena Ella Yelich-O'Connor, svijetu predstavila singlom Royals, koji je diljem svijeta obojan u platinastu boju, a koji ju je zajedno s albumom prvijencem postavio u svjetsku glasnogovornicu svoje generacije. Sam album nagrađen je Grammy i BRIT Award priznanjima te je prodan u više od 4 milijuna primjeraka diljem svijeta.

Postavši glasom svoje generacije, David Bowie ju je jednom prilikom opisao kao budućnost glazbe, a upravo je na zamolbu njegove obitelji nastupila na BRIT Awards 2016 gdje je izvela zamijećeni tribute ovom glazbenom velikanu.

Foto: PR
Objavljeno: 03.03.2017. u 10:28
Tagovi: glazba, lorde

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p