KULTURA

'Nowhere' je novi triler na Netflixu o kojem se ovih dana ne prestaje pričati

Film koji je podijelio mišljenja publike
Netflix je upravo 'lansirao' svoj najnoviji film, "Nowhere", kojeg su ljubitelji trilera jedva čekali, a koji je na koncu izazvao prilično raznolike reakcije kod publike. No, iako film zaista ima svoje mane, smatramo da je vrijedan gledanja i da itekako uspijeva zadržati pažnju, poglavito zbog predane izvedbe glumice Anne Castillo, koja je ključna za emotivnu povezanost gledatelja sa samom pričom.

Film započinje tako što smješta izbjegličku krizu u distopijsku budućnost, no vrlo se brzo transformira u napetu priču o preživljavanju, fokusirajući se na Miu Castillo) i njezinu borbu kako bi očuvala vlastiti život i život svoje novorođene bebe. Upravo su ta srčana odlučnost i snaga majčinske volje za životom ono što čini ovaj film toliko napetim i upečatljivim, a Castellina izvedba uspijeva nadmašiti sve propuste koje ćete vrlo vjerojatno i sami uočiti u ovoj napetoj priči. Gledatelj će se vrlo lako postaviti u situaciju glavnog lika, postavljajući si pritom tisuće pitanja o okolnostima u kojima se protagonistica našla. Dinamika postaje još snažnija u prisustvu novorođenog djeteta koje je inače klasičnu priču o preživljavanju pretvorilo u šokantan film koji je, sasvim očekivano, izazvao različite reakcije publike.

Najveće mane filma jesu neujednačene filmske snimke i prilično nejasan kraj, no bez obzira na to, ''Nowhere'' je itekako uspio dodirnuti srca gledatelja zbog svoje snažne emocije koju nosi kroz svaku scenu. Stoga, predlažemo da se, gledajući ovaj film, fokusirate na poruku o snazi majčinske volje za životom i dopustite da vas ovaj naslov podsjeti na ljudsku otpornost i snagu koju krije svako ljudsko biće, a koje posebno dolazi do izražaja u ekstremnim okolnostima. Više informacija otkrijte u traileru:

Foto: imDB, Youtube
Objavljeno: 07.10.2023. u 00:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p