KULTURA

Obožavana serija ‘Malcolm u sredini’ uskoro postaje film koji jedva čekamo pogledati!

Vijest koja nas je posebno razveselila!
Prošlo je punih 20 godina otkako se na malim ekranima započela emitirati jedna od uvjerljivo najpamtljivijih humorističnih serija koja je obilježila odrastanja mnogih generacija - ‘Malcolm u sredini’. Ova Emmyjem nagrađena serija prikazivala se od 2000. do 2006. godine, a usprkos nikad većem broju serija i sitcoma koji danas doslovce svakodnevno pristižu na male ekrane, ikonični Malcolm i dalje je ostao hit serija koju obožavaju baš svi!

A na radost sve većeg broja fanova, legendarni glumac Bryan Cranston, koji je igrao ulogu glave obitelji Wilkerson - Hala, otkrio je kako su u tijeku razgovori o ponovnom okupljanju glumačke ekipe, no ovoga puta u svrhu snimanja dugometražnog filma, i to s glumcima u originalnoj glumačkoj postavi! Prisjetimo se, serija je pratila život petorice razuzdane braće Francisa (Christopher Masterson), Reesea (Justin Berfield), Malcolma (Frankie Muniz), Deweya (Erik Per). Sullivan) i Jaimea (James i Lukas Rodriguez); Muniz je glumio genija koji je ujedno bio i narator u samoj seriji, a iako je svojevremeno potvrdio kako je odustao od glumačkog života, kasnije je izrazio veliki interes za nastavkom priče o obožavanom liku koji nas je uveseljavao tolike godine!


 
Bilo bi fantastično istražiti što se dogodilo s ovom ludom obitelji 20 godina kasnije. Imamo sjajne ideje i siguran sam nas čeka jedno nezaboravno iskustvo. Ne mogu još ništa potvrditi, ali mogu vam reći da su mnoge opcije na stolu”, zaključio je Cranston te tako potaknuo brojne glasine u filmskom svijetu o mogućem ‘Malcolm’ filmu kojega ćemo, nadamo se, gledati vrlo brzo. Više informacija stiže uskoro!


Foto: imDB
Objavljeno: 16.01.2023. u 09:53

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p