LIFESTYLE

Od glave do pete u dizajnerskom komadu

Lady Gaga otvorila dušu voditeljicama The View-a

Promovirajući svoj posljednji album Born this way, koji obara sve rekorde prodaje, poznata glazbenica marljivo mnoge gaže s obje strane Atlantika ne bi li prenijela svoju poruku. Gostujući u talk show-u The View, gdje je pročavrljala o mnogim temama koje trenutno muče Ameriku, ali i svijet showbiza, Gaga je priznala kako ju je smrt Amy Winehouse užasno rastužila.

„Nisam mogla govoriti dva dana. Ovo je dokaz kako je svijet trebao biti obazriviji prema zvijezdi njenog kalibra. To je tako tužna priča..." , pročavrljala je dok su sve oči bile uprte u njenu odjevnu kombinaciju čiji se uzorak protegnuo od šešira do cipela. Pepita uzorak jedan je od dražih ove poznate glazbenice, tako da se odlučila za total look s potpisom Salvatore Ferragama* (iz aktualne jesenske kolekcije). Šešir, kostim, torbica i cipele - sve je bilo u skladu, uključujući i klavir na kojem je kasnije otpjevala svoj singl „You and I".

 

*komade s potpisom Salvatore Ferragamo možete kupiti i u Hrvatskoj na dobro poznatoj  adresi XYZ Premium Fashion Store-a u zagrebačkom Arena Centru


M.B.

Photo: Splash

Objavljeno: 03.08.2011. u 14:17

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p