KULTURA

Od ovoga tjedna u kinima gledamo M3GAN: horor koji je nadmašio sva očekivanja!

Jeziva lutkica je kino hit koji ne smijete propustiti!
Lutka M3GAN čudo je umjetne inteligencije konstruirano da bude dječji najbolji prijatelj i saveznik roditelja u odgoju. No, ako ste pročitali naslov znate da ova priča neće završiti idilično jer M3GAN polako preuzima kontrolu nad svojim ponašanjem. U kino hitu koji ćemo u domaćim dvoranama gledati od 14. siječnja možete saznati kako će ova priča završiti, a u nastavku saznajte sve detalje o filmu koji prema rezultatima prodaje stoji uz bok novom Avatara.

Radnja prati Gemmu, brilijantnu robotičarku u tvrtki koja proizvodi igračke, koja iznenada postane skrbnica svoje osmogodišnje nećakinje Cady. Pritisak na poslu i nespremnost na roditeljstvo natjeraju Gemmu da spoji svoj prototip M3GAN s Cady u pokušaju da riješi oba problema, ne sluteći kako će se situacija razviti.

Ovaj genijalni horor zaokupio je pažnju javnosti premašivši procjenu prodaje ulaznica u SAD-u i Kanadi za čak 30%, s dosadašnjom zaradom od preko 30 milijuna dolara, nalazi se odmah iza spektakularnog nastavka Avatara. Osim na blagajnama ovaj film trijumfirao je i na društvenim mrežama. Humorističan pristup online promociji i potencijalno viralan ples jezive lutkice definitivno su doprinijeli hype-u, a milijunski pregledi #M3GAN na Tik Tok-u već potiču šuškanja o snimanju nastavka. Sve navedeno potvrdile su kritike struke i gledatelja. 94% korisnika Rotten Tomatoes-a pozitivno je ocijenilo M3GAN, a zajednički osvrt okarakterizirao je ovaj film kao nonšalantno zabavnu horor-komediju koja s jednakom lakoćom izaziva smijeh i strah.

Kada se u kreativnoj postavi nađu imena kao što je James Wan (Slagalica strave, Podmuklo, Prizivanje) i poznata produkcija horora Blumhouse, vjerujemo da se isplati od četvrtka posjetiti kino dvorane i upoznati M3GAN.

Foto: Instagram
Objavljeno: 10.01.2023. u 14:06
Tagovi: film

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p