LIFESTYLE

Odjeća iz novog nastavka Seksa i Grada košta 7 milijuna funti!

Tjedan dana uoči britanske premijere procurili detalji scenarija

Uskoro će se i u Hrvatskoj prikazati najočekivaniji nastavak godine o četiri Newyorčanke u visokim petama. Ako ste među najzagriženijim fanovima, predlažemo da odmah zatvorite ovaj tekst i prebacite se na neki drugi članak s našeg portala.

Dvije godine kasnije, nakon što je Carrie rekla sudbonosno „Da" Faci, mnogo toga se promijenilo među ekipom. Prije svega dio radnje je premješten u Abu Dabi, a mediji upravo dio radnje smješten tamo nameću kao ključni.

Ekipa

U prvom nastavku Carrie je imala „idi-mi-dođi-mi" odnos s Facom (kao uostalom i u seriji), Miranda nije znala što učiniti sa svojom vezom sa Steveom, Charlotte je rodila, a Samantha se vratila iz Los Angelesa u New York.

Navodno je situacija u drugom nastavku nešto drugačija.

Carrie i Faca su „između vjenčanja i bebe" i zapravo nisu sigurni na čemu su. Carrie smeta manjak strasti, a ujedno radi i na novoj knjizi u kojoj razmatra svoju transformaciju od single cure do udane žene.

Charlotte muku muči sa zgodnom dadiljom koja joj zavodi muža, dok Miranda, najveća karijeristica razmišlja o nešto drugačijem načinu života. Samantha se pak nalazi u menopauzi.

Grad

Promjenom mjesta radnje u Abu Dabi film je dobio drugačiju vibru. Staviti urbane cure u muslimansku zemlju strogih pravila bilo je neuobičajeno, ali veliki broj fanova već sada zamjera što je peti glavni glumac- New York, bačen u drugi plan.

       

Moda

U filmu je korišteno odjeće u vrijednosti 7 milijuna funti (a glumice su dobile i pravo da odjeću zadrže). Između ostalih tu je Chanel haljina vrijedna 34 tisuće funti i traperice koje koštaju 2 800 funti. Carrie nosi 48 outfita, od toga pet s potpisom Halston Heritagea (čija je kreativna direktorica). Blahnika je u potpunosti zamijenio Louboutin. Michael Patrick King objasnio je kako namjerno nisu željeli pokazati da u stvarnom svijetu postoji recesija, nego su zadržali blještavilo.

Zarade

Sarah Jessica Parker je kao glavna zvijezda i producentica zaradila 10.4 milijuna. Cattrall je dobila dvostruko manju plaću, a Davis i Nixon čak četiri puta manje.

         

Ljubav

Već je svima poznato kako je Carrie naletjela na Aidana. Samantha će se zaljubiti u fizičkog radnika Nickya, starijeg Arhitekta Rikarda Spirita, a pojavit će se i Smith Jerrod.

Gosti

U novom nastavku imat ćemo priliku vidjeti Miley Cyrus koja će se pojaviti u istoj haljini kao Samantha. Liza Minelli će pjevati na vjenčanju Anthonya Marentina i Stanforda Blatcha. Penelope Cruz će zavoditi Facu u ulozi bankarke iz Španjolske.

        

Borina Kopčić

Objavljeno: 23.05.2010. u 12:02

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p