LIFESTYLE

Olivia Palermo otkrila detalje druge sezone "The City"

Whitney i Olivia u svađi?

Olivia Palermo negirala je sve priče o drugoj sezoni sve popularnije serije The City. Sudeći po traileru druga sezona bi trebala biti prepuna drame, no Olivia tvrdi da to nije točno. "Vidjeli ste samo 30 sekundi trailera, tako da zbilja ne shvaćam što iz toga možete zaključiti. Još uvijek snimamo drugu sezonu i ni sama ne znam kako će završiti."

Palermo u drugoj sezoni radi za Elle.com, a ukratko je otkrila neke detalje: "Ima puno odličnih mladih dizajnera s kojima sam u dobrim odnosima, čiji dizajn zbilja volim i lijepo je što ću u seriji moći pokazati drugim djevojkama kako odlične kolekcije oni rade."

Na pitanje da li u ovu kategoriju spada i mlada Whitney Port koja je izbacila svoju vlastitu kolekciju, Olivia odgovara: "Ona ima svoju kolekciju, ja nemam ništa s tim.Ja sam tu da dajem podršku časopisu, a časopis ako želi neka podrži njezinu liniju. Ta linija nije za svakoga, ali vjerojatno postoje individualci kojima se sviđa njezin dizajn." No, Olivia Palermo tvrdi da su ona i Whitney u dobrim odnosima iako se baš i ne viđaju.

A.B

Objavljeno: 08.04.2010. u 13:37

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p