KULTURA

Omiljena serija “Malcolm u Sredini” dobiva svoj nastavak koji jedva čekamo!

Najavljen još jedan reboot hit serije iz djetinjstva!
Prošlo je punih 16 godina otkako je izašla prva epizoda kultne serije “Malcolm in the Middle” koja je, uz još nekoliko kultnih naslova najdražih TV serija, obilježila odrastanja mnogih generacija. Komična priča o disfunkcionalnoj obitelji Wilkerson osvojila je gledatelje diljem svijeta u rekordno kratkom roku, a svoju nevjerojatnu popularnost uživa i dandanas. A uz druge naslove iz tog razdoblja, uključujući “Lude 70-e” koje su već dobile svoj nastavak, bilo je pitanje vremena kada ćemo dočekati vijest o velikom povratku genijalnog “Malcolma” koji već sada jedva čekamo!

Naime, tijekom nedavnog intervjua za Fox News, zvijezda serije Muniz otkrio je da postoji itekako dobra šansa da se povratak serije sprema, i to pod budnim okom nikog drugog već genijalnog Bryana Cranstona koji je već krenuo s pisanjem scenarija. “Ako je itko sposoban stvoriti sjajan nastavak jednog TV klasika kao što je to bio Malcolm u sredini, onda je to definitivno Bryan Cranston”, kazao je Muniz potvrdivši da je i on sam itekako zainteresiran za tu ideju. Iako se Muniz (Malcolm) potpuno udaljio od svjetla pozornice nakon završetka snimanja serije, tijekom svog posljednjeg intervjua otkrio je da je seriju u cijelosti pogledao tek nedavno, te da je prilično kasno shvatio koliko je sjajan posao napravila cijela glumačka ekipa: “Bilo bi zaista sjajno vratiti se snimanjima,” zaključio je.

Iako još uvijek nisu dostupni nikakvi detalji o novim epizodama, činjenica da je Cranston već sada potvrdio pisanje scenarija nagoviješta da su službene vijesti o “rebootu” već sada na vidiku! Do tada, uživajte u binganju čak 150 starih epizoda koje su nas zabavljale godinama, a koje baš nikada neće izaći iz mode! 

Foto: imDB
Objavljeno: 27.10.2022. u 10:34

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p