KULTURA

Omiljeni Will&Grace vraćaju se na TV ekrane

Stižu nove epizode
Will and Grace povratak na ekrane
W
ill&Grace se definitivno ubraja među one TV serije koje rado gledamo i dan danas, bez obzira na to što je prošlo preko 10 godina od posljednje epizode.

Brojni su nostalgičari koji bi rado vidjeli kako se prijateljstvo između Will i Grace nastavlja nakon jednog desetljeća. Upravo zbog horde obožavatelja, godinama se šuška kako će se urnebesno zabavna družina vratiti na TV ekrane. Leslie Jordan, glumac koji tumači Beverleyja Leslieja, za San Diego radijsku stanicu KPBS je izjavio kako se serija vraća, pri tome naglašavajući kako nije u pitanju možda nego sigurno. Glumac je istaknuo kako je NBC naručio 10 novih epizoda koje će se početi snimati u srpnju ove godine, a lansirat će se već na jesen.

Zabavna ekipa, koju su činili gay odvjetnik Will Truman (Eric McCormack) i njegova najbolja prijateljica dizajnerica interijera Grace Adler (Debra Messing) uveseljavali su obožavatelje od 1998. do 2006. godine. Njihovo društvo činili su i Karen Walker, koju tumači Megan Mullally, i Jack McFarland (Sean Hayes) zbog čijih urnebesnih izjava i dogodovština su brojni gledatelji obožavali Will&Grace.

M.D.
Foto: Getty Images
Objavljeno: 02.01.2017. u 11:09

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p