KULTURA

Otkriven najveći misteriji kontroverzne emisije Tiger King!

Carole Baskin ipak nije odgovorna za smrt svog muža!

Tiger King je kontroverzni show o vlasnicima skloništa za tigrove u Americi. Slobodno ih možemo nazvati i uzgajivačima, iako su neki od njih tvrdili da ne razmnožavaju tigrove u svrhu povećanja zarade. U emisiji se pojavljuju mnogi, u najmanju ruku, osebujni likovi, no gledatelji su titulu najveće negativke dodijelili Carole Baskin. Ovakvu reputaciju je zaradila zbog toga što su je mnogi smatrali odgovornom za nestanak svog prvog supruga Dona Lewisa!

Prva sezona ove Netflixove uspješnice, uglavnom je pratila priču Joea Exotica (Joseph Maldonado-Passage), koji je blago rečeno imao neprijateljski odnos s Carole Baskin. Naime, kroz cijeli show kategorički je tvrdio da Don Lewis nije nestao, već ga je Carole ubila. Sumnjive okolnosti nestanka natjerale su i većinu gledatelja da povjeruju u tu teoriju te su se sve rasprave na društvenim mrežama nakon odgledanih epizoda odnosile na ovo pitanje. Joe Exotic naposljetku je osuđen i zatvoren zbog toga što je angažirao dvije osobe da likvidiraju njegovu najveću neprijateljicu. Nakon prve sezone nisu se pojavile nikakve nove informacije o nestanku Lewisa, a sadržaj druge sezone Tiger Kinga detaljnije se bavio ovo kontroverznom situacijom.

Baskin je u studenom 2021. tijekom intervjua na britanskom ITV-u otkrila da je njen muž živ i zdrav. Ovaj intervju prošao je ispod radara, no zadnjih nekoliko dana preplavio je svjetske portale i društvene mreže. Carole Baskin poziva se na dokument Ministarstva domovinske sigurnosti SAD-a u kojem je navodno potvrđeno da je njezin bivši muž živ te lociran u Kostariki. Don Lewis do sada se nije oglasio, a još uvijek se vodi kao mrtav. Dakle, oni koji su Baskin smatrali odgovornom i dalje vjeruju da imaju razlog za sumnju.

@sarahmaddoxnews Carole Baskin’s husband alive?! #tigerking #carolebaskin #tigers #donlewis #joepassage #joe #news #fyp #coldcase #netflix #costarica #greenscreen ♬ original sound - Sarah Maddox
Foto: Instagram, Pexels
Objavljeno: 19.01.2023. u 14:01
Tagovi: Netflix

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p