KULTURA

Ova fotka na Instagramu ima najviše lajkova u 2015.!

Znate li koje su najlajkanije fotografije godine?
Kendall Jenner 
Ovo je definitivno bila godina Instagrama! Trenutno jedna od najpopularnijih društvenih mreža osvaja na prvu podjednako poznate i manje poznate osobe. Svi vodeći celebovi imaju svoje profile, no znate li tko od njih ima najviše lajkova u 2015. godini?

Mnoge je vijest iznenadila! Naime, poznata manekenka Kendall Jenner pomela je svoje kolegice te osvaja titulu najlajkanije Instagram fotografije. Njena fotka objavljena u svibnju prikupila je unutar šest mjeseci preko 3.2 milijuna lajkova. 19-godišnja it djevojka na top 10 listi najpopularnijih fotografija zastupljena je i s dodatnom fotkom, i to selfiejem kojeg je objavila kako bi proslavila 20 milijuna followera.

Taylor Swift
Poznata pjevačica Taylor Swift ima čak pet fotografija u top 10 najlajkanijih fotki, zauzimajući drugo, treće, šesto, osmo i deveto mjesto.

Taylor Swift
Iznenađenje je svakako Kim Kardashian koja je nekoć slovila kao kraljica društvenih mreža. Naime, ona u ovoj godini nije zauzela niti jedno mjesto, dok je njenoj mlađoj sestri Kylie to uspjelo i to s fotografijom na kojoj pozira sa svojom srednjoškolskom diplomom. U nastavku pogledajte koje zvijezde su u 2015. godini imale najlajkanije fotografije na Instagramu!

Kylie Jenner
Beyonce 
Taylor Swift 
Selena Gomez 
Taylor Swift 
Taylor Swift 
Kendall Jenner
M.D.
Foto. Instagram
Objavljeno: 03.12.2015. u 11:32

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p