LIFESTYLE

Ove radio emisije želite slušati!

Pharrell, Drake i Elton John na Apple Music Radiju
Pharrell 
Svega nas nekoliko dana dijeli od lansiranja Apple Music Radija i nekoliko je velikih razloga zbog kojih ga jedva čekamo upaliti. Oni su redom Drake, Dr. Dre, Disclosure, Josh Homme iz Queens of the Stone Age, Jaden Smith, Elton John i Pharrell, koji će dobiti vlastite radio emisije na radost svih obožavatelja.

Talentirani umjetnici svojim će emisijama na Beats 1 radio stanici popuniti svoje ionako pretrpane rasporede, a mediji već špekuliraju o tome kako je ovo veliki plus za Apple, koji je lansiranje radija zakazao za 30. lipnja. Dr. Dre će tako biti domaćin emisije The Pharmacy, dok će Elton John voditi Elton John’s Rocket Hour. Uz ove sjajne vijesti, valja spomenuti kako je prethodno najavljena i Appleova suradnja s Pharrellom čiji će novi singl biti dostupan jedino preko Apple Musica, a na platformi će debitirati i singl 1989 Taylor Swift.

Beats 1 će biti dostupan besplatno na svim Apple uređajima, dok će se za Apple Music ipak morati platiti mjesečni iznos od 9.99$ nakon tromjesečnog free triala.
 
M.M.
Foto: PR
Objavljeno: 26.06.2015. u 11:42

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p