KULTURA

Ove zime Beč postaje Hogwarts: otvara se čarobna plutajuća izložba koju morate posjetiti!

Odličan povod za izlet u Beč i uživanje u sjajnoj izložbi!

Harry Potter jedan je od najistaknutijih suvremenih fenomena, a to nam potvrđuje i činjenica da priča o malom čarobnjaku i nakon što je službeno završena - i dalje živi. Brojni obožavatelji diljem svijeta još uvijek su fascinirani ovom pričom kao i kada je Harry Potter bio na vrhuncu slave, stoga je izložba koja se uskoro otvara u Beču, događaj koji se ne propušta!

Harry Potter: The Exhibition nešto je posve novo i drugačije, iskustvo koje ćete sigurno pamtiti jer je riječ o plutajućoj izložbi koja uz pomoć napredne tehnologije pruža maksimalno iskustvo zbog kojeg ćete se osjećati kao u filmu. Naime, izložba će uključivati scenografiju na kojoj smo odrasli, sve likove i zvijeri te ćete u potpunosti moći zaviriti u bajkoviti svijet najpoznatijeg čarobnjaka na svijetu. Isto tako, izložba je interaktivna i postoji mogućnost personalizacije i to na sljedeći način. Jednom kada odaberete svoj Hogwarts dom, dobivate čarobni štapić i zaštitnika kako biste nešto detaljnije sve istražili. Zasad znamo da će naracija biti vrlo vjerodostojna te u potpunosti pružiti iskustvo filma, a moći ćete i ‘posjetiti’ neke od najpoznatijih dijelova Hogwartsa.

Na službenoj stranici stoji da će na izložbi moći pogledati i razno razni kostimi te rekviziti, a službeno otvaranje je 16. prosinca, taman u ‘prime time-u' božićne čarolije, stoga predlažemo da ove zime nikako ne zaobiđete Beč i ovu, po svemu sudeći, impresivnu izložbu s kojom ćete bar na kratko postati dio Harry Potter svijeta.

Izložba je otvorena od 16. prosinca do 19. ožujka, a prodaja ulaznica je već krenula. Sve ostale informacije pratite putem službene stranice!

Foto: Instagram
Objavljeno: 01.10.2022. u 15:57

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p