KULTURA

Ovih dana se otvara novo zagrebačko mjesto s azijskim specijalitetima koje jedva čekamo probati!

Poznati restoran otvara svoja vrata na novoj lokaciji!
Prošloga ljeta u Zaprešiću je otvoren prvi Matsu restoran, zamišljen kao manji lanac restorana suvremene panazijske kuhinje. Matsu restoran vrlo brzo je postao jedno od omiljenih mjesta kod ljubitelja azijskih specijaliteta, a nas je posebno razveselila vijest da ćemo uskoro u ovim sjajnim panazijskim i euroazijskim jelima napokon uživati i u centru grada!

Iako je otvorenje drugog Matsu restorana prvotno bilo planirano još u rujnu potekle godine, ova dugoočekivana zagrebačka gastro lokacija kreće u pogon u narednim danima, a sigurni smo kako će posluživati jednako kompetentna jela kao i u prvom restoranu koji je ponajviše poznat po svojim bogatim okusima, odličnim porcijama i povoljnim cijenama, a koje su same po sebi odlika moderno dizajniranih panazijskih lokala. Matsuov jelovnik krije sveukupno 25 jela, no nudi sve azijske specijalitete koje možete zamisliti, a među kojima bismo svakako izdvojili sushi u raznim varijantama, preukusne spring rollse koji dolaze u četiri varijante, vrhunsku tunu, odlične wokove, još ukusnije bao bunse i preukusne azijske salate koje morate kušati! 

Jednako popularan je i Teriyaki losos koji će oduševiti ljubitelje ribe, dok će strastveni ljubitelji curryja uživati u obožavanom Pahang curryju u kojem ćemo, nadamo se, uživati i na novoj adresi - na Svetom duhu! Ono što će se gostima posebno svidjeti jesu već spomenute povoljne cijene koje je Matsu zadržao i na novoj lokaciji na kojoj ćete za najskuplje jelo izdvojiti 12 eura! Više detalja o otvorenju saznajte uskoro!

Foto: Ilustracija (Pexels, Unsplash)
Objavljeno: 06.02.2023. u 11:57

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p