KULTURA

Ovo su 3 najgore serije na Netflixu u 2022. godini!

Serije koje su ove godine zaradile neslavnu titulu
Vjerovali ili ne i ova godina privodi se svome kraju. Osim što ćemo ovih dana raditi neke vlastite retrospektive ispunjenih osobnih ciljeva i očekivanja, jednaki pristup imamo i prema samoj lifestyle sceni. I ovu godinu smo proveli ispred TV ekrana, a kako i ne bi kada smo svakodnevno bili izloženi sjajnim naslovima kojima je postalo nemoguće odoljeti, a pogotovo kada govorimo o formatu serija. 

S druge strane, neki naslovi nisu baš oduševili, pa su tako zaradili neslavnu titulu najgorih serija na Netflixu u 2022. godini prema kritičarima s web stranice Netflixlife.com. O kojim serijama je riječ i jesu li zaista opravdano zaradile ovaj neželjeni epitet, otkrijte u nastavku. Sigurni smo da će vas prvo mjesto itekako iznenaditi!

Monster: The Jeffrey Dahmer Story

O ovoj seriji se skoro pa cijelu godinu jednostavno nije prestajalo pričati, a što najbolje potvrđuju i viralni TikTok videi koji su i dalje u trendingu. Riječ je o jezivoj priči koja prati život zloglasnog serijskog ubojice iz SAD-a koji je između 1978. i 1991. godine nemilosrdno ubijao svoje žrtve, i to mahom dječake i mladiće. Ova serija ispričana je kroz 10 epizoda te iza nje stoje producent Ryan Murphy i redatelj Carl Franklin. Fokus serije je  Dahmerov život, od djetinjstva pa sve do njegove smrti, a ovu neslavnu titulu je  prema kritičarima serija zaradila zbog premalo osvrta na sama iskustva žrtava te mučnih scena zbog kojih su mnogi odustali od gledanja već nakon prve epizode. 
God’s Favorite Idiot

Ako i niste gledali ovu seriju, moramo priznati da i niste puno toga propustili. Radnja ove serije poprilično je predvidiva i dosadna te je popraćena upitnim smislom za humor. Iza nje stoji Melissa McCarthy i njezin suprug Ben Falcone koji je režiser same serije te se slažemo da se zasluženo pronašla na popisu najgorih serija ove godine. 
Devil in Ohio

Ova serija najbolji je primjer kako ekranizacija knjige vrlo često ne može parirati priči koja se krije iza samih korica. Inspirirana istoimenom knjigom autorice Darije Polatin ova serija prati psihijatricu dr. Suzanne Mathis koja pruža utočište djevojci Mae, no sve scene u ovoj horor priči su predvidljive i stereotipne te vrlo lako možete pogoditi što će se sljedeće dogoditi, pa tako nije za ništa drugo, nego za zaspati na kauču. 
Foto: youtube, Instagram
Objavljeno: 31.12.2022. u 10:18
Tagovi: serija, tv serija, serije

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p