LIFESTYLE

Ovo su vaše najbolje fotografije s INmusica!

Sjajna atmosfera na zagrebačkom Jarunu

@katarina1219 
INmusic je jučer svoja tri festivalska dana priveo kraju ostavivši za sobom mnoga sretna lica, trenutke koji će se pamtiti, ali i mnoštvo fotografija. Placebo, Rudimental, Franz Ferdinand & Sparks, Paolo Nutini, La Roux i mnogi drugi svoje su odsvirali, a posjetitelji su pokazali da im ni klasična kiša koja prati ovaj festival iz godine u godinu ne može pokvariti raspoloženje.

Kao i nakon svakog događaja, ono što slijedi jest pregledavanje fotografija koje evociraju sve one genijalne trenutke koje smo proživjeli, a ovoga puta nam je tu slatku naviku olakšao i hashtag #fhrinmusic. Uz njega smo vas pozvali da dijelite svoje fotografije na Instagramu te nam pokažete kakva je atmosfera bila na Jarunu, a na nama je ostao težak zadatak biranja najboljih. 

Sudeći po fotografijama, bilo je blatnjavo no izrazito zabavno, kabanice su se posebno lickale za ovu priliku, festivalski dress code je bio ispoštovan, metalik tetovaže su sjajile, a Paolo Nutini, Placebo i Rudimental posebno su oduševili. Koje fotografije s 10. INmusica su nam se posebno svidjele, pogledajte u nastavku!  
 
@ananass @ananass 
 
@luriabertani @luriabertani
 
@simonaamaric @simonaamaric
 
@simonaamaric @simonaamaric
 
@undecim @undecim
 
@sljokicasta @sljokicasta
 
@marijanica14@marijanica14
  @ananass @ananass

@slakipalaki @slakipalaki
 
@slakipalaki @slakipalaki
 
@simonaamaric @simonaamaric
 
@slakipalaki @slakipalaki
 
@jelajella @jelajella
 
@artychoka@artychoka
 
M.M.
Foto: Instagram
Objavljeno: 25.06.2015. u 10:43

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p