LIFESTYLE

Ovo su vaši najljepši zalasci sunca

#fhrsunset

mihaelavukovic 
Zašli smo u drugu polovicu kolovoza, godišnji odmori se lagano bliže kraju i teška srca se iz hladovine borova i ljupkih dalmatinskih vrtova vraćamo na dobro poznate ulice svojih gradova. 

Cjelodnevno ljenčarenje na plažama ćemo ponovno zamijeniti uredima, gotovo nepostojeće komade odjeće onim konkretnijima i primjerenijima za gradski asfalt, a na piću poslije posla s prijateljima ćemo se, još uvijek lagano preplanuli, smijati svim krasnim momentima kojima smo svjedočili proteklih tjedana. Baš kao i svake prethodne godine, godišnji odmor nam se čini nevjerojatno kratak i povratak u svakodnevicu nevjerojatno težak. Srećom, kamere svojih mobitela nismo štedjeli za vrijeme odmora i rezultate ludih večeri, ali i predivnih dana potajno gledamo svakog slobodnog trenutka.
 
Neke od najljepših fotografija u toj ljetnoj kolekciji definitivno su one sa zalascima sunca. Jedan od najinspirativnijih i daleko najljepših trenutaka našao se na brojnim fotografijama na Instagramu, popraćen hashtagom #fhrsunset pomoću kojeg smo vas pozvali da s nama podijelite svoje slike. Nagradu za najbolju fotografiju zalaska sunca osigurala je optika Ghetaldus koja sretnoj dobitnici poklanja Police sunčane naočale, model polaroid. Nagradu za najljepšu fotografiju zalaska sunca osvojila je @mihaelavukovic.
 
mihaelavukovic @mihaelavukovic 
 
S obzirom na to da je odabir bio nevjerojatno težak, no istovremeno i vrlo sladak, uz glavnu nagradu odabrali smo i desetak fotografija koje naprosto oduzimaju dah. Zahvaljujemo svima koji su s nama dijelili svoje lijepe momente, a dobitnici čestitamo i želimo da uživa u svojim novim sunčanim nagradama.
  allie2be @allie2be
 
dalicioouuss  @dalicioouuss
 
gentlewoman_melissa@gentlewoman_melissa
 
ivonapuzar@ivonapuzar
 
kborcic@kborcic
 
klara_malnar@klara_malnar
 
kynoli@kynoli
 
lea_leic@lea_leic
 
lucija10989@lucija10989
 
luria_bertani@luria_bertani
 
martina_ballerina@martina_ballerina
 
nikam53 @nikam53

patrick_r9@patrick_r9
 
signorinanikolina@signorinanikolina

suzana.sb 
suzana.sb@suzana.sb
 
tanja_kanazir @tanja_kanazir
 
time4me_blog@time4me_blog
 

M.M.
Foto: Instagram
Objavljeno: 18.08.2015. u 13:45

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p