KULTURA

Ovoga ljeta zaplešite u zabavnom plesnom kampu i u društvu vaših mališana uživajte u bogatom programu!

STAR POINT plesna priča
Za sebe kažu da su strogi... jer ne prestavljaju tek još jednu zabavnu rekreacija za djecu, no zabave i dobrog raspoloženja ne manjka! Plesna akademija STAR POINT jedinstven je koncept koji kroz sinergiju glazbe, plesa i pokreta paralelno usavršava socijalne i umjetničke vještine, gdje se na poseban način pristupa svakom pojedinom djetetu kako bi se iz njega izvukao najveći mogući potencijal.

"Djeca su naša najveća vrijednost, te je beskompromisan ulog u njihov zdrav razvoj naša misija. Kroz individualan pristup budimo, razvijamo i usavršavamo eleganciju pokreta. Timskim pristupom potičemo i olakšavamo socijalizaciju, osjećaj za grupu, ali i svjesnost o jedinstvenosti sebe u toj grupi. Učimo relaksaciji i meditaciji na najbolji mogući način – pokretom i glazbom. Kod nas Vaša djeca usvajaju ponašanje i manire, postaju samosvjesne i pristojne osobe 21.st. Razvijaju svoj osobni stil jer poštujemo jedinstvenost svakog djeteta te potičemo jačanje integriteta i samopouzdanja," poručuju iz STAR POINTA.

Nedavno, natjecateljska  plesna grupa Star Point Akademije ,  STARDUST ili naše " Dustice" vratila se sa svog prvog internacionalnog plesnog turnira pod nazivom Rolly Dance Open u Mariboru , Sloveniji s osvojenim 1. Mjestom u kategoriji SOLO MINI i Elite bronze nagradom u kategoriji URBAN CHILDREN. Njihov rad i projekt u službi zdravog i sportskog razvoja djece prepoznali su i sponzori poput Hrvatske Pošte, Dukata, LeBallona i ostalih, bez kojih ova lijepa priča ne bi zaživjela takvim intenzitetom.

Naravno, uz pedagoge i trenere zavidne klase, Božene Fitz, Domagoja Sertića i Korine Kovačić natjecateljska nota u Star Pointu itekako je naglašena te ih već sada očekuju najmanje 3 turnira u 2023 godini!

Za zvjezdani razvoj malih potencijala tu su i Miro Čabraja, akademski glumac, Pia Kartelo, akademski školovana pjevačica s dugogodišnjim iskustvom rada s djecom, te Magdalena Martinčić, mlada umjetnica, apsolventica Muzičke Akademije, vrsni poznavatelj zračnih akrobacija kao što su ples na svili i sl. U Star Pointu djecu podučavaju prije svega divni ljudi koje djeca naprosto obožavaju.

 

Kako bi startali i prije samog početka školske godine te se na vrijeme pripremili za sve predivne izazove plesne 2023/24., s ponosom najavljuju početak upisa u dva ljetna plesna kampa koja će ove godine omogućiti svim mamama da treniraju i plešu u istim terminima, paralelno sa svojim najmlađima.

 

Prvi tjedan trajati će u periodu od 3.7. do 8.7., a drugi tjedan od 28.8. do 2.9.2023. Roditelji mogu već sad prijaviti svoje male zvijezde u plesne grupe od 6-9 /10-12/ 12-15 godina, kako bi postale dio najzabavnije zvjezdane plesne radionice uz stručno vodstvo naših specijaliziranih pedagoga i plesnih učitelja. Uz osebujan i zanimljiv program djeca ce savladati osnove showdancea, suvremenog plesa, latinoameričke plesove, urban i modern dance, a sve to uz goste iznenađenja i veliki završni disco party! Sve informacija zatražite putem telefonskog broja +385 91 943 7723 ili putem email adrese info@starpoint.hr, a prijaviti se možete na putem weba!

Foto: PR
Objavljeno: 02.06.2023. u 13:45

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p