KULTURA

Par s najljepšim fotografijama na Instagramu

Zarazite se putovanjima uz mlade skandinavske nomade
Instagram 
Ako nešto volimo to je izgubiti se u bespućima Instagram fotografija, a s obzirom na broj profila fotografa i raznih kreativaca koji ovoj društvenoj mreži pristupaju vrlo ozbiljno, naš slatki užitak postaje nevjerojatno lagan. 

Finsko-norveški par posljednji je u nizu koji je oteo naše srce i barem sat vremena života, a čini se kako nismo jedini. Mnogi su mediji zapazili neodoljiv mladi par i njihove mnogobrojne avanture po čitavom svijetu koje pažljivo bilježe fotoaparatom i objavljuju na Instagramu. Samuel i Hildegunn Taipale upoznali su se na vjenčanju na Havajima, svoje zaruke su proslavili u Parizu, vjenčali se negdje u Normandiji, a od tada putuju po svijetu zahvaljujući Samuelovom poslu fotografa. Uz to, veoma često rade ili volontiraju u raznim kampovima i udrugama, pa su tako pomagali djeci u siromašnim dijelovima Filipina, Južnoafričkoj Republici, kao i beskućnicima u New Yorku i Novom Zelandu.

Tražite li svoj novi najdraži Instagram profil, slobodno se zaustavite na Samuelovom i Hildegunninom, no nemojte se čuditi ako se opasno zarazite putovanjima.
 
Instagram Instagram Instagram Instagram Instagram Instagram  Instagram Instagram Instagram Instagram Instagram Instagram Instagram Instagram Instagram Instagram Instagram Instagram Instagram Instagram Instagram Instagram Instagram Instagram  
M.M.
Foto: Instagram
Objavljeno: 25.04.2015. u 12:03

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p