LIFESTYLE

Party United- najveći party u Zagrebu

15 zagrebačkih klubova ujedinilo je snage na jednu večer

Nakon što je Zagreb proglašen jednom od najdosadnijih metropola u Europi, agencija 4ART je na dobrom putu da promijeni stanje stvari. U subotu, 23. siječnja 15 najboljih zagrebačkih klubova priredit će 15 ludih party-a, a jedna ulaznica vrijedi za sve klubove! Riječ je o revolucionarnom projektu Party United kakav u Hrvatskoj još nikada nije bio organiziran i svakako će biti pomak od uobičajenih klupskih zbivanja.

Iako većinu ovakvih događanja u Hrvatskoj odlikuje zajednička karakteristika- paprena cijena, organizatori su izašli u susret posjetiteljima te karta košta samo 40 kuna. Iako možete posjetiti svih 15 klubova, sumnjamo da ćete imati volje i vremena za to, ali već ako posjetite dva- isplatilo se. Brinete se kako ćete tijekom noći doći  od točke A do točke B? 4ART je na svu sreću osigurao autobuse koji će besplatno prevoziti posjetioce. Voze svakih 30-40 minuta, a detalje o stanicama pronađite na web stranici.

Ovaj hvalevrijedan projekt unio je dašak nade za zagrebačke klubove, ali i njihovu publiku, jer turisti nam gotovo u pravilu zamjeraju što metropola spava nakon što odvozi ponoćni tramvaj. Rečenica 15 klubova, 15 partya, 1 ulaznica, 1 noć opisuje upravo ono što Party United jest- izlaženje van okvira uobičajenog koncepta subotnjih izlazaka i nešto novo što Zagrebu treba.

      

Elektronska glazba je žanr za koju se odlučila većina klubova. Tako će se u Aquariusu održati Aquarius Zrće party na kojem će se slušati house glazba na dva floora, podsjećajući na izvrsne ljetne tulume na Pagu. Saloon, Maraschino, Ritz, Shamballa i Fanatic također su se odlučili za elektronsku glazbu i to uglavnom house i ponešto R&B-a. Posebno izdvajamo Mash up u Hemingway baru. Šminkerski klubovi ostali su vjerni svojim programima i sigurni smo da će njihovi redovni, ali i ostali posjetitelji biti zadovoljni ponuđenim.

Alternativnija ekipa svoje mjesto može pronaći u Rock Caffe Clubu Apartman. Tamo je Dallas Records priredio slušaonu svojih rock izdanja. KSET je domaćin electro i Dub step party-a, a u Sirupu nastupa Herve Ak koji je stigao iz Francuske i puštat će deep tech, a istu večer je i rođendan Sergeja, vlasnika Sirupa (intervju s njim pročitajte ovdje), pa je dobra zabava zajamčena. Ljubitelji funka i disca mogu posjetiti Purgeraj.

Rock možete poslušati i u Sax!-u, a večer će dodatno začiniti nastup Cry Babiesa. MMC studio ima program "Kad je rock bio mlad", a nastupa nam dobro poznata grupa Boom Pacha Boom (naš intervju s njima pročitajte ovdje). U InBaru je Rock'n'roll party, pa ponesite udobne cipele za plesanje, a trešeri iz svih kvartova ujedinit će se u Boogaloo-u na Trash party-u.

 

Programi počinju u 21 sat i traju do uobičajenih 4 ujutro. U 4.00 Sirup otvara svoja vrata posjetiteljima Aftera, pa ga svakako posjetite ako vam ostane snage.

 

Borina Kopčić

Objavljeno: 18.01.2010. u 15:49

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p