KULTURA

Patti Smith i Iggy Pop u novom filmu Terrencea Malicka

Jedan od najiščekivanijih filmova 2017.
song to song
Jedan od najiščekivanijih filmova 2017. godine prema mnogima je onaj Terrencea Malicka, naslovljen Song to Song u kojem će se, prema najnovijim medijskim natpisima, pojaviti Patti Smith i Iggy Pop.

Ono što je zanimljivo jest činjenica da poznati redatelj poznat po filmovima Tree of Life, Badlands i Thin Red Line, na ovoj modernoj ljubavnoj priči radi već pola desetljeća, a uz tek najavljene Patti i Iggyja, u Song to Song glumit će i Lykke Li, Arcade Fire, The Black Lips i Red Hot Chili Peppers, i to uz glavne glumce Ryana Goslinga, Rooney Maru i Michaela Fassbendera.

Ova se romantična drama prvotno trebala zvati Weightless, potom i Lawless, a konsenzus je očigledno pao na Song to Song. Radnja se odvija u Austinu u Texasu i prati dva ljubavna para u vrtlogu rock ‘n’ rolla, što je ujedno jedina informacija koju je redatelj dao o filmu čija se premijera očekuje u ožujku 2017. Scenu iz filma snimljenu još 2012. godine u kojoj Val Kilmer divlja na pozornici s Black Lips, pogledajte u nastavku, a film stavite na must see listu za aktualnu godinu.


M.M.
Foto: Broad Green Pictures
Objavljeno: 04.01.2017. u 13:16

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p