LIFESTYLE

Poduža lista želja Davida Guette

Što je sve zaželio slavan DJ?

Isključivo Evian voda, francuska marka vozila na bezolovno gorivo, glazbeni studio u hotelu, hrvatska vina i namirnice autohtone proizvodnje, isključivo domaća tehnička produkcija samo su neki od detalja s liste želja i uvjeta suradnje dostavljenih ususret nastupu producenta i DJ-a Davida Guette na TUBORG GREEN BEAT festivalu u zagrebačkoj Areni 22. svibnja.

Iz liste želja i strogih uvjeta suradnje koji su kao posljednji dostavljeni u Zagreb poznato je kako će tijekom boravka u Zagrebu biti smješten u predsjedničkom apartmanu hotelu Sheraton. Prema zahtjevu njegova menadžmenta mora se rezervirati i blokirati cijeli kat hotela Sheraton kako bi David Guetta nesmetano mogao uživati u trenucima odmora i pripremama za nastup. Cijeli kat hotela posebno je čuvan od strane hotelskog osiguranja te osobnih čuvara, zatvoren za druge goste i bit će se svakako nemoguće probiti do svjetske zvijezde. U jednoj od hotelskih dvorana bit će postavljena DJ oprema i ozvučenje kao u najboljim klubovima, a sve kako bi mogao raditi tijekom dana te se pripremati za večernji nastup u Areni Zagreb.

Uz Davida Guettu u Zagreb dolazi i njegov tim suradnika koji broji 12 ljudi, a uključuje menadžere turneje, tehničare za opremu, razglas i rasvjetu, producente, publiciste i osobnog asistenta.

Zahtjevi su vrlo strogi i u pogledu hrane i pića, a Guetta tu inzistira i na autohtonim proizvodima i ponudi namirnica i vina provjerenog podrijetla. Evian voda je jedino piće koje Guetta konzumira za vrijeme samog nastupa na sceni, ali i izvan nje. Velike količine Evian vode na kojoj Guetta uvijek inzistira osigurane su zahvaljujući tome što je spomenuta voda odnedavno prisutna na domaćem tržištu. Uz vodu nužan je isključivo šampanjac Pomery koji mora bit optimalno rashlađen te jednako zastupljen u svim sobama i prostorima u kojima će ekipa potencijalno boraviti. Tim kuhara, predvođen najboljim hotelskim kuharom na raspolaganju je glazbeniku i njegovom timu 24 sata tijekom boravka u Zagrebu.

Kuhari hotela Sheraton poslali su listu jela koja planiraju ponuditi glazbeniku, a ona pak moraju biti strogo usklađena s listom i načinom pripreme jela Guettinog osobnog kuhara. Naravno, zatražena je lista tipičnih jela za ovo podneblje, a kod svakoga jela moraju biti točno navedeni svi sastojci koji se koriste u pripravljanju istih. Uz obroke glazbeniku trebaju biti ponuđena ponajbolja hrvatska crvena vina, isključivo domaćih, autohtonih proizvođača, nikako industrijska proizvodnja!

Da je riječ uistinu o velikoj svjetskoj zvijezdi, unatoč listi želja i zahtjeva, govori i činjenica kako je Guettinom glazbom opčinjena i sama Madonna kojoj je krajem prošle godine remixirao hit Revolver, a u planu je još jedna suradnja koja se čuva u strogoj tajnosti. Svoje obožavanje Guettine glazbe Madonna je iskazala i prilikom snimanja fotografija i intervjua za Interview Magazine. Naime, Madonna je kod uredništva magazina inzistirala da u podlozi videa i svih materijala koji prate objavu intervjua mora svirati Guettin remix njezina hita Revolver!

Ulaznice se za Tuborg Green Beat David Guetta, po cijeni od 280,00 kuna za parter te 250,00 kuna za tribine, mogu se kupiti na svim prodajnim mjestima Eventima. Ovih dana objavljena je i informacija kako su za nastup Guette u Areni Zagreb rasprodane sve VIP ulaznice - one za lože te one ekskluzivne koje uključuju stol s osam mjesta tik do pozornice te birana pića.

A.B.

 

 

 

 

Objavljeno: 06.05.2010. u 15:08

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p