KULTURA

Pogled u muzej za kojim luduje New York (i Instagram)

Je li ovo najslađe mjesto na planeti?

muzej sladoleda

Svijet zanimljivih i pomalo čudnovatih muzeja odnedavno je bogatiji za još jedan, i zasad unikatan primjerak. U New Yorku se, naime, na radost ljubitelja slatkog, otvorio Museum of Ice Cream koji je u vrlo kratkom vremenu postao glavna tema medija (i Instagram profila).

Artistička oda omiljenoj ledenoj poslastici u obliku najnovijeg njujorškog muzeja u prvih je nekoliko dana privukla mnoštvo posjetitelja, a s obzirom na to da su se vijesti o slatkom projektu internetom proširile brzinom ekvivalentnom nestajanju tog istog sladoleda ispred većine nas, sve su ulaznice za Museum of Ice Cream rasprodane u rekordnom roku, i to prije otvorenja. Muzej sladoleda se otvorio danas, 29. srpnja, a izložba traje do 31. kolovoza 2016.
 
muzej sladoleda

Posjetitelji koji su bili brze ruke tako će moći prošetati čokoladnom sobom, pogledati klackalicu u obliku sladolednog korneta, ispitati jestive balone, ali i zaroniti u bazen šarenih šećernih mrvica. Razni su umjetnici dali svoj obol muzeju u obliku vlastite vizije sladoleda, a posjetiteljima se dijeli i besplatan sladoled.

Nalazite li se trenutno u Velikoj jabuci, svakako probajte pronaći neku kartu, dok ćemo se mi ostali morati zadovoljiti Insta pogledom u novi svijet slatke delicije. Kako točno izgleda umjetnički prikaz sladoleda, doznajte putem najljepših fotografija iz Muzeja koje vam donosimo u nastavku.

muzej sladoleda 
muzej sladoleda
 
muzej sladoleda 
muzej sladoleda  muzej sladoleda muzej sladoleda muzej sladoleda  sladoled 
M.M.
Foto: Instagram
 
Objavljeno: 29.07.2016. u 12:38
Tagovi: muzej, sladoled, New York

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p