LIFESTYLE

Pogledajte izbliza genijalne Pradine haljine iz filma Veliki Gatsby

Kostimografija iz filma na izložbi u New Yorku
Dugo očekivani film 'Veliki Gatsby', u režiji Baza Luhrmanna, napokon je stigao u kina diljem svijeta, a nova obrada ovog kultnog romana F. Scotta Fitzgeralda uspjela je mobilizirati čitavu modnu zajednicu, u kojoj je uvjerljivo najviše posla imala genijalna dizajnerica Miuccia Prada, zadužena za kostimografiju na setu snimanja filma.

Osim što je preradila neke od svojih nauspješnijih haljina iz prethodnih kolekcija, kako bi odgovarale duhu 20-ih u kojima je radnja smještena, talijanska dizajnerica neke je lookove kreirala po prvi put, a svi se oni mogu razgledati od 1. do 12. svibnja u Pradinom dućanu u njujorškoj četvrti SoHo.

Svi posjetitelji tako se mogu izbliza diviti kompleksnom radu koji je bio posvećen svakom pojedinom komadu u filmu i svim kreacijama, elaboriranim do najsitnijih detalja, koje su našle svoje mjesto u ovoj selekciji stylinga iz filma.

Ženske toalete, šeširi, cipele i nakit, pa čak i skice, postav su koji će očarati sve ljubitelje mode, stoga svima vama koje put možda ipak neće nanijeti u smjeru New Yorka ovaj mjesec, u našoj galeriji donosimo pregled ove fantastične izložbe.


H.B.

Objavljeno: 02.05.2013. u 12:28

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p