LIFESTYLE

Pogledajte nastup Brada Pitta na koncertu Franka Oceana

Svi pričaju o iznenađenju na nastupu talentiranog glazbenika
frank ocean
V
rtlog emocija u publici uzrokovao je nastup Franka Oceana na netom održanom FYF Festivalu u Los Angelesu. Razlog tome, osim nepobitnog talenta i emocije koju svojom umjetnošću i izvedbom servira ovaj glazbenik porijeklom iz New Orleansa, jest dolazak Brad Pitta na scenu.


Na oduševljenje i iznenađenje publike, Brad Pitt se Franku pridružio na pozornici za vrijeme izvedbe covera Carpentersa pjesme Close to You Stevie Wonder. Tijekom dirljive izvedbe, poznati je glumac stajao kraj pozornice i razgovarao na mobitel, dok je kamera snimala njegovo lice. Cijelo to vrijeme, Frank je pjevao, neometan prisutnošću obožavanog glumca.

Mogući razlog ovog nastupa iznenađenja može biti izjava Brada Pitta u intervjuu za magazin GQ, u kojem je za Franka imao samo riječi hvale, ukazavši na važnost njegove glazbe u ovim turbulentnim vremenima. Ipak, okolnosti ostaju misteriozne sve dok se Frank sam ne oglasi, no nakon zanimljivog koncerta objašnjenje previše nije ni bitno. Za sve nas koji smo bili miljama daleko od FYF Festivala, u nastavku je snimka s koncerta.


M.M.
Foto: YouTube Screenshot
Objavljeno: 24.07.2017. u 10:40

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p