KULTURA

Pogledajte prvi teaser za nastavak obožavane serije ‘Money Heist’ koju uskoro gledamo!

Prequel hit serije koja je oduševila gledatelje diljem svijeta!
Kada je sad već prilično daleke 2017. godine Netflix započeo sa streamingom španjolske kriminalističke serije ‘La Casa de Papel’, malo tko je vjerovao u nastanak euforije kakva se trajno stvorila među gledateljima, i to već u prvom tjednu emitiranja. Iako je serija završila s emitiranjem u prosincu 2021. godine, ‘Money Heist’ priča daleko je od kraja, a najavljeni prequel o antagonistu serije - Berlinu napokon je postao službena vijest - potvrđena i prvim teaserom!
 
U kratkom teaseru, Pedro Alonso, poznatiji kao Berlin, priprema pljačku dragulja u “gradu ljubavi” - Parizu. Moramo priznati kako je Netflix u teaseru najmanje detalja otkrio o samom sadržaju serije, no sam Pedro Alonso (Berlin) tvrdi kako će “ovo biti putovanje kroz zlatne godine ovog lika. Kad je krao po Europi, ludo zaljubljen…” Osim što je Netflix teaserom potvrdio da se vraćamo u svijet pljački, doznajemo i to da će ova spinoff serija temeljena na miljeniku obožavatelja - Andrésu de Fonollosa, zvanom Berlin, doći na streamer u prosincu 2023. Valja istaknuti i kako je producent serije dao naslutiti kako ovo nije jedini spinoff obožavane serije koji možemo očekivati; 

Imamo mnogo mogućnosti za spinoffove, i to zahvaljujući snažnim identitetima likova. Uvijek smo željeli da likovi imaju vrlo složen, slojeviti karakter koji ih čini zanimljivima samima po sebi. Tako da mislim da gotovo svaki lik iz Money Heista ima dvojnost koju bi gledatelji voljeli vidjeti u spinoffu…,” kazao je producent Álex Pina koji nam je još jednom potvrdio da je obožavane Money Heist sage imaju još štošta za ponuditi gledateljima!
 
Teaser za novu seriju ‘Berlin’ pogledajte ovdje:
Foto: Youtube, imDB
Objavljeno: 08.02.2023. u 11:03

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p