KULTURA

Pogledajte prvi trailer za nastavak obožavane serije ‘Money Heist’ koju uskoro gledamo!

Prequel hit serije koja je oduševila gledatelje diljem svijeta!
Kada je sad već prilično daleke 2017. godine Netflix započeo sa streamingom španjolske kriminalističke serije ‘La Casa de Papel’, malo tko je vjerovao u nastanak euforije kakva se trajno stvorila među gledateljima, i to već u prvom tjednu emitiranja. Iako je serija završila s emitiranjem u prosincu 2021. godine, ‘Money Heist’ priča daleko je od kraja, a najavljeni prequel o antagonistu serije - Berlinu - napokon je postao službena vijest - potvrđena i prvim teaserom!
 
U kratkom teaseru, Pedro Alonso, poznatiji kao Berlin, priprema pljačku dragulja u “gradu ljubavi” - Parizu. Berlin je okupio tim za krađu dragulja vrijednog 44 milijuna dolara iz najprestižnije aukcijske kuće u Parizu, a u tom pothvatu pridružuju mu se stručnjakinja za kibernetičku sigurnost Keila (Michelle Jenner), akademik Damián (Tristán Ulloa), divljak Cameron (Begoña Vargas), bravar Roi (Julio Peña) i gadget guru Bruce (Joel Sánchez). I sam Pedro Alonso (Berlin) tvrdi kako će “ovo biti putovanje kroz zlatne godine ovog lika, a seriju gledamo već u prosincu!  

Prvi u nizu spinoff-ova?

Valja istaknuti i kako je producent serije dao naslutiti kako ovo nije jedini spinoff obožavane serije koji možemo očekivati; “Imamo mnogo mogućnosti za spinoffove, i to zahvaljujući snažnim identitetima likova. Uvijek smo željeli da likovi imaju vrlo složen, slojeviti karakter koji ih čini zanimljivima samima po sebi. Tako da mislim da gotovo svaki lik iz Money Heista ima dvojnost koju bi gledatelji voljeli vidjeti u spinoffu…,” kazao je producent Álex Pina koji nam je još jednom potvrdio da je obožavane Money Heist sage imaju još štošta za ponuditi gledateljima!
 
Trailer za novu seriju ‘Berlin’ pogledajte ovdje:
Foto: YouTube, imDB
Objavljeno: 30.11.2023. u 09:35

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p