KULTURA

Pogledajte trailer za najnoviji film s genijalnim Brad Pittom za koji već sada znamo da će biti jedan od omiljenih!


Sjajna glumačka postava koju jedva čekamo gledati!
Napokon je izašao prvi trailer za starohollywoodsko djelo Damiena Chazellea  - “Babylon”, dajući gledateljima prvi uvid u genijalnu glumačku postavu koja, moramo priznati, sama po sebi djeluje poprilično obećavajuće. “Babylon” je završio snimanje još u listopadu prošle godine i po svemu sudeći, ovaj je projekt bio golemi pothvat za producentsku ekipu koja s velikim nestrpljenjem u prosincu planira film lansirati na male ekrane, a koja već sada s velikom sigurnošću od publike očekuje samo pozitivne reakcije! 

Sam trailer vrvi od jazza i života, a film prati nadasve interesantnu priču poznatih holivudskih zvijezda, glumaca, redatelja i njihov kaotični put koji nastaje kada se pokušavaju prilagoditi novom okruženju, gradu i holivudskoj industriji s kojom su isprepleteni. Kao što sam trailer pokazuje, “Babylon” je u svojoj srži zaron u divlje živote kreativaca i njihovo snalaženje u gradu zvijezda koji je nerijetko okrutan prema našim glavnim junacima. Film se može pohvaliti nevjerojatnom glumačkom postavom koja uključuje Oliviju Wilde, Brada Pitta, Margot Robbie, Tobeya Maguirea, Samaru Weaving, Jean Smart, Li Jun Li, Jovan Adepo, Katherine Waterston, Flea, Lukas Haas, Rory Scovel, P.J. Byrne, Spike Jonze, Chloe Fineman, Jeff Garlin i Maxa Minghellu, a zahvaljujući brojnim likovima i cjelokupnom opsegu filma, “Babylon” traje nevjerojatnih tri sata i pet minuta!

“Babylon” će premijerno biti prikazan 25. prosinca u odabranim kinima, a nakon toga će u potpunosti biti objavljen 6. siječnja 2023. godine. Iako još uvijek nisu potvrđeni detalji za europske kinodvorane, neslužbene vijesti potvrđuju da ćemo najkasnije 6. siječnja “Babylon” gledati i u domaćim kinodvoranama! Više informacija saznajte u traileru!
Foto: Youtube, imDB
Objavljeno: 15.09.2022. u 11:41

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p