KULTURA

Pogledajte trailer za nove epizode hit serije ‘Uvod u anatomiju’ u kojima se opraštamo od obožavane doktorice Meredith Grey!

Epizode koje jedva čekamo pogledati
Malo koja serija se može pohvaliti uspjehom u kakvom već godinama uživa sada već kultna serija “Uvod u anatomiju,” koja broji nevjerojatnih 19 sezona! Iako su glasine o kraju serije već više puta naslućivale kako se bliži kraj avanturama u Memorijalnoj bolnici Grey Sloan, čini se kako ni 19. sezona neće biti posljednja, iako će upravo u narednim epizodama seriju napustiti njen glavni lik - doktorica Meredith Grey Ellen Pompeo.

ABC je jučer objavio najnoviji trailer za drugu polovicu 19. sezone, a video je u potpunosti usredotočen na doktoricu Grey koja napušta seriju nakon 19 uspješnih godina. Na kraju prve polovice 19. sezone Meredith je najavila svoj odlazak, poručivši kako je spremna krenuti dalje i izgraditi novi život za sebe. U traileru je prikazan Meredithin posljednji radni dan, dok u isto vrijeme razmišlja o svemu što joj je bolnica pružila; ljubav, obitelj, i na koncu - samu sebe. Iako je neupitno kako će Meredith neizmjerno nedostajati obožavateljima, činjenica jest kako je slavna doktorica pomalo prerasla svoj legendarni lik, a posebice kada uzmemo u obzir da serija sama po sebi ima još mnogo priča za ispričati. Serija će na male ekrane stići 23. veljače, a s obzirom na to da nas već prva epizoda uvodi u odlazak našeg omiljenog lika, predlažemo da se pripremite za dirljivi rastanak koji će nas vrlo vjerojatno rastužiti do suza!

Iako ABC još uvijek nije potvrdio kako će serija dobiti 20. sezonu, očigledno je kako se serija posljednjih godina usredotočuje na posve novu skupinu pripravnika koji bi, sudeći prema komentarima brojnih kritičara i filmskih znalaca, mogli postati novi protagonisti serije u čijim ćemo avanturama uživati još dugo vremena! Trailer pogledajte u nastavku članka:
Foto: YouTube, imDB
Objavljeno: 13.01.2023. u 10:31

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p