LIFESTYLE

Poklanjamo mjesečnu ulaznicu za Sirup

Blagdanske pogodnosti u zagrebačkom klubu

Klub Sirup odlučio je ljubitelje dobre glazbe nagraditi posebnim pogodnostima u prosincu. Tako svojim posjetiteljima nudi mjesečnu kartu za prosinac, koja vjerovali ili ne vrijedi za sve večeri. Cijena joj je 100 kuna, a možete je rezervirati na sirupclubnation@gmail.com ili ju od 4.12 kupiti na blagajni kluba. One koji ne žele kartu za cijeli mjesec, očekuje 30% jeftinija cijena ulaznica za svaki event. Sigurno se pitate što ćete dobiti za tu cijenu?

 

4.12 nastupa Toby Tobias, a društvo mu pravi DJ Pytzek na novoj večeri Discoteque. Već sljedeće večeri, svim sladokuscima koji preferiraju istančan techno zvuk, Sirup servira sinonim za najsvježiji i najvitalniji zvuk ovog žanra; Daniel Bella. Potporu glazbeniku svjetskog glasa, pružit će beogradski majstor Vlada Janjić i Sirupov DJ Sergej. Drugog tjedna u prosincu, 11.12., za Sirupovim pultom snage i umijeće će spojiti dva neosporiva velikana: nizozemski Steve Rachmad i Petar Dundov. 18.12. u znaku je jedinstvenog spoja chicago housea, soula i disca s potpisom jednog od omiljenih klupskih izvođača, finca Sasu Ripattia poznatijeg pod imenom Luomo.Uz već prepoznatljive večeri poput Blitz Kidza, Bizzarea i vladavine rezidenta Sirup vam pred Božić predstavlja i novu uzdanicu domaćeg zvuka, najnovije ime Home Made Electronice: Monoteka čiji vam live poklanja besplatno 19.12. Za sam kraj prosinca, u susret Novoj Godini (koja ne ulazi u aranžman od 100 kn) ostavljamo pravu poslasticu: legendarnog Nathana Colesa, pokretača Wiggle večeri.

Vaš najdraži modni portal poklanja mjesečnu ulaznicu najbržem koji pošalje mail s naznakom "Sirup" na redakcija@fashion.hr.

B.K.

Objavljeno: 04.12.2009. u 20:07
Tagovi: klub Sirup

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p