KULTURA

Ponovno gledamo 'Mean Girls', novi nastavak uskoro dolazi u kina i bit će 'so fetch'

Hit komedija se vraća u novom ruhu

Sigurni smo da ne postoji osoba koja u ranim 2000.-ima nije barem pet puta odgledala hit teen komediju 'Mean Girls'. Genijalno napisan scenarije potpuno drugačijeg filma za tinejdžere stvorio je neke od kultnih izjava koje su i nakon 20 godina nezaboravan dio pop-kulture. Tako je u čast kultnoj izjavi iz filma, Paramount 3. listopada objavio da nova adaptacija stiže u kina 12. siječnja 2024.

Na velikim ekranima će film doživjeti novu adaptaciju u obliku mjuzikla koji se temelji na kultnom filmu Tine Fey i Marka Watersa iz 2004., čiji se scenarij temeljio na knjizi "Queen Bees and Wannabes" Rosalind Wiseman iz 2002. godine. Ovo nije prvi put da se 'Mean Girls' pojavljuj u obliku mjuzikla, tako će Reginu George igrati Renee Rapp koja je na Broadwayu glumila glavnu 'mean girl'.

Od dobro poznatih lica u ovoj adaptaciji ponovno će se pojaviti Tina Fey kao profesorica matematike te Tim Meadows kao ravnatelj škole. Ostatak uloga 'plastičnih'preuzet će Angourie Rice koja će glumiti Cady, Bebe Wood kao Gretchen, a indijska glumica Avantika kao Karen. Ostaje nam samo strpjeti se do siječnja i vidjeti hoće li nas kultna teen priča osvojiti i u ovom izdanju.

Foto: Instagram, IMDb
Objavljeno: 10.10.2023. u 12:11

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p