KULTURA

Pop punk ikona Avril Lavinge stiže u Hrvatsku u sklopu europske turneje 'Love Sux'!

Jedva čekamo
S punih 20 godina karijere, Avril Lavigne ostavila je neizbrisiv trag u glazbenom svijetu, a sljedeće godine imamo priliku prisustvovati njezinom koncertu u Puli, u sklopu europske turneje 'Love Sux'! 

Njezin najnoviji studijski album, "Love Sux", vraća nas njezinim punk korijenima i predstavlja još jedno poglavlje u njezinoj dugoj karijeri. Ova uspješna glazbenica u svojoj je karijeri prodala 40 milijuna albuma diljem svijeta, osvojila osam Juno nagrada, MTV Music Awards i BRIT Music Awards, te je bila nominirana za osam Grammy nagrada. Avril se također smjestila među najbolje na Billboardovoj ljestvici "Best of the 2000s" i drži Guinnessov svjetski rekord kao najmlađa solo izvođačica na vrhu britanske ljestvice. Njezin glazbeni put započeo je s debitantskim albumom "Let Go" koji je postao najprodavaniji kanadski album 21. stoljeća, a hitovi poput "Complicated", "Sk8er Boi" i "I'm With You" postali su himne generacije ranih dvijetisućitih.
Na njezinom najnovijem albumu pojavljuju se poznata imena pop punka poput Machine Gun Kelly, Blackbear, Yungblud, Mark Hoppus iz Blink-182 i Travis Baker, koji je također producirao ovaj sjajan album. Avril Lavigne će svoju energiju donijeti na turneji koja uključuje i Italiju, Španjolsku, Njemačku, Francusku i UK, a u sklopu koje će nastupiti u Puli 17. lipnja. Ulaznice kreću u prodaju 1. prosinca u 10 sati putem sustava Eventim.
 

Foto: Instagram
Objavljeno: 29.11.2023. u 11:47

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p