LIFESTYLE

Pop senzacija Hurts stižu u Zagreb!

23. listopad rezevirajte za koncert

Britanski duet Hurts 23. listopada će prvi puta nastupiti u Zagrebu i to u Boćarskom domu, s početkom u 20 sati!

Popularni dvojac će predstaviti svoj album "Happiness", inače najbrže prodavani album u Velikoj Britaniji prošle godine.  Svojim sofisticiranim, a prije svega prepoznatljivim crno-bijelim izgledom, Hurts će u Zagrebu sigurno opravdati status najbrže rastućih i oduševljavajućih glazbenih atrakcija.

2010. Theo Hutchcraft i Adam Anderson izdali su debitantski album „Happines". Album je odmah oduševio publiku, zbog čega su, uz zahtjevnu glazbenu konkurenciju, slušatelji BBC-a njihov glazbeni prvijenac još iste godine (2010.) glasovanjem uzdigli na četvrto mjesto najperspektivnijih glazbenika godine. Album je postao najbrže prodavan britanski album u 2010. godini i popeo se na četvrto mjesto najuspješnijih albuma godine. 

          

Njihovu uspješnicu „Wonderful life" remiksirao je poznati producent Arthur Baker, a kod pjesme „Devotion" sudjelovala je i Kylie Minogue. Zvjezdana imena glazbene industrije tako su već u samom početku djelovanja dueta Hurts prepoznala kvalitetu i perspektivnost, a tome u prilog govori i prošlogodišnja rasprodana turneja po Velikoj Britaniji. Ovi uspjesi nisu ništa iznenađujuće; u početku 2010. U Guardianu se počelo šuškati kako se na manchesterskoj pop sceni priprema nešto iznimno - album Happiness je po mišljenju brojnih europskih kritika više nego opravdao obećavajuće glasine!

Trenutačno Hurts koncertira po Europi, a u sklopu ljetne turneje gostovat će i na mnogim poznatim festivalima kao što su: Glastonbury FestivalT in the ParkRock am Ring/Rock im Park, i Elevation Festival.

Ulaznice su dostupne na svim prodajnim mjestima Eventima.

Do 14. Rujna ulaznice su dostupne  po posebnoj pretprodajnoj cijeni od 260 kuna, a nakon toga cijena karte je 290 kuna.

Objavljeno: 26.08.2011. u 13:18
Tagovi: hurts, koncerti

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p