KULTURA

Popularna serija 'Young Sheldon' napokon je stigla i na Netflix!

Serija o geniju koji je osvojio srca gledatelja prije više od deset godina!
Nedavno je stigla izvrsna vijest za sve ljubitelje popularne serije "Young Sheldon"! Naime, nakon niza uspješnih sezona i sve brojnijih obožavatelja širom svijeta, "Young Sheldon" je napokon dostupan i na Netflix platformi. Ovaj zabavni spin-off kultne serije "The Big Bang Theory", donosi nam pogled u mladost jednog od najvoljenijih televizijskih genija, Sheldona Coopera, a ako još uvijek niste počeli gledati ovu urnebesnu humorističnu seriju, pravo je vrijeme da otvorite sezonu 'sitcoma' ovim sjajnim naslovom.

"Young Sheldon" je humoristična serija koja nas vodi u Teksas i koja prati život mladog Sheldona Coopera, čija je nadarenost i ekscentričnost najčešći izvor zabave i izazova za njegovu obitelj i okolinu. Mladog Sheldona tumači talentirani Iain Armitage, a priča nas vodi kroz njegove školske avanture, obiteljske odnose i njegove neobične navike koje nas redovito podsjete na činjenicu da se radi o genijalcu iz popularne serije "The Big Bang Theory". Sjajna gluma, duhoviti dijalozi i emocionalni trenuci čekaju vas u gotovo svakoj epizodi, a sasvim smo sigurni da će vas avanture ovog genijalnog dječaka nasmijati do suza .Trenutno je dostupno šest sezona serija, a očekuje se skorašnji dolazak sedme sezona koja bi, sudeći po glasinama u filmskom svijetu, trebala biti posljednja.

Sjajna glumačka postava

U seriji "Young Sheldon", glumačka postava briljira u svojim ulogama. Iain Armitage tumači mladog Sheldona Coopera, dok se sjajna Zoe Perry pojavljuje u ulozi Mary Cooper, Sheldonove brižne majke koja ga obasipa neizmjernom ljubavlju. Lance Barber utjelovljuje Georgea Coopera, Sheldonova oca, koji pokušava razumjeti i podržati svog neobičnog sina. Montana Jordan s druge strane tumači Georga Coopera Jr., Sheldonovog starijeg brata, dok Raegan Revord tumači ulogu Missy Cooper, Sheldonovu sestru blizanku. U glumačku postavu je uključen i sam Jim Parsons, koji je tumačio Sheldona Coopera u seriji "The Big Bang Theory", a koji u 'Young Sheldonu' dodaje još jedan sloj priči svojim karakterističnim glasom koji nas vodi kroz priču. 


Foto: imDB, Youtube
Objavljeno: 17.09.2023. u 00:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p