KULTURA

Požurite na ArtOmat aukciju!

Djela renomiranih umjetnika po povoljnim cijenama

 

Hrvatsko društvo likovnih umjetnika u Zagrebu, u kreativnoj suradnji sa Muzejem ulične umjetnosti-MUU, Hrvatskim dizajnerskim društvom-HDD, Hrvatskom udrugom likovnih umjetnika primijenjenih umjetnosti-ULUPUH i Concept store/Galerijom PROSTOR organizira prvi božićni sajam nekonvencionalnih umjetničkih proizvoda, pod nazivom artOmat, koji se održava u Domu hrvatskih likovnih umjetnika, Trg žrtava fašizma bb.

artOmat je sajam koji spaja umjetnost i dizajn, a služi kao poligon za prezentaciju i prodaju unikatnih i kreativnih produkata afirmiranih, mladih umjetnika i umjetnica te modnih/grafičkih dizajnera i dizajnerica.

U toplom interijeru i kreativnoj blagdanskoj atmosferi Hrvatskog doma likovnih umjetnika uz hranu, piće, kuhano vino, izložbe, koncerte i svakodnevne DJ programe te ostale evente iznenađenja, građane i građanke će dočekati odabrani izlagači i izlagačice spremni na prezentiranje i prodaju vlastitih kreacija u posebno uređenim scenografijama, stvarajući pritom novu kulturnu točku svakodnevnog druženja.

Za ljubitelje i ljubiteljice slikarstva, kiparstva ili grafičkih tehnika, danas, 15.prosinca s početkom u 18h, biti će održana i humanitarna aukcija radova renomiranih hrvatskih umjetnika/ca, koju će voditi i svima poznati voditelji: Jasna Nanut te Mario Kovač te vam omogućiti jedinstvenu priliku za kupovinu vrijednih radova po povoljnim cijenama, uz degustaciju vrhunskog vina i glazbu mladih DJ-a i muzičara.

Svi željni novih znanja, iskustva sudjelovanja i produkcije vlastitog rada (Božićnog poklona najbližima) imati će priliku izraditi vlastiti kreativni rad na raznovrsnim radionicama uz stručno vodstvo renomiranih umjetnika/ca  i simboličnu cijenu.

Sajam traje do 24.prosinca, te ukoliko ga još niste posjetili, obvezno navratite u Dom hrvatskih likovnih umjetnika, već danas!

Više informacija na Facebook stranici ARTOMATA

Objavljeno: 15.12.2010. u 16:40

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p