LIFESTYLE

Pravi raj za kreativce smješten u varaždinskoj kućici

Hobby Hižica je mjesto u koje ćete se zaljubiti

 
Zamislite mjesto na kojem se okupljaju kreativci, umjetnici, sanjari, ljubitelji unikatnih dekoracija i posebnih stvarčica koje odišu neodoljivim šarmom... Kako ono izgleda? Ako je pitati Sanju Tot i Dunju Devčić Danilović, ono je izjednačeno s pravim malim romantičnim rajem imena Hobby Hižica i smješteno je u Varaždinu.

Pokrenuta iz čiste ljubavi prema kreativnom stvaranju, Hobby Hižica specijalizirana je trgovina za hobiste i kreativce u kojoj se može pronaći hobby, slikarski i art asortiman, razne dekoracije, ukrasi i ručno obnovljeni i oslikani namještaj, a periodično se ovdje održavaju i razne kreativne radionice. Čak i ako se ne smatrate spretnim kreativcem, Hižica vas neće ostaviti ravnodušnim jer svaki kutak priča svoju priču i uređen je s velikom dozom ljubavi. Spoj starog i novog daju toplinu i mirnoću, a cjelokupni prostor odiše posebnom elegancijom, baš kao i dekoracije koje izrađuju vlasnice. Kako nam je ispričala jedna od njih, Sanja, pri osmišljavanju projekta fokus je bio na ručno rađenim i obrađenim predmetima u kojima se spajaju romantika i moderni izražaj.
 

Osim stvarčica iz kreativne radionice Sanje i Dunje, u ponudi Hižice naći ćete i stvarčice drugih hand made umjetnika - nakit Moma, Sweet art Curice, nakit M-Marije Marcijuš, ručno rađenu i oslikanu keramiku Kriva Crta, torbe Baggiz i slike akademske slikarice Ruse Trajkove. Hobby Hižica čeka vas na adresi Bakačeva ulica 1.
 
 
 
 
 
 
 
hobby  
 
M.M.

photos: hobby hižica
Objavljeno: 05.11.2014. u 13:49
Tagovi: interijeri, trgovine

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p