LIFESTYLE

Prekrasan video koji otkriva netaknutu ljepotu Hrvatske

Odlutajte nakratko pomoću videa domaćih mladih snaga
petar kresimir furjan
Da naša zemlja posjeduje ljepote na koje možemo samo biti ponosni, dobro znamo, no nije na odmet ponekad se na iste podsjetiti. Ako je taj podsjetnik slučajno i djelo nekog domaćeg umjetnika ili kreativca i prava je vizualna poslastica, tim bolje.

Posljednji takav uradak dočekao nas je na Instagram profilu dragog nam mladog fotografa Petra Krešimira Furjana o kojem smo vam svojedobno pisali. Osim što nas svakodnevno očarava svojim fotografijama, Petar se ovog puta udružio s Alenom Tkalčecom i predstavio video koji otkriva prekrasnu prirodu Gorskog kotara. Kamačnik, Omladinsko jezero i Lokve uhvaćeni kamerom ovih znatiželjnih kreativaca izgledaju čarobno i dokaz su kako i zimski krajolik može biti inspirativan.


''Cijeli ovaj projekt zapravo je nastao veoma spontano. Jedan vikend uputili smo se u Gorski kotar za koji smo čuli da je prelijep u ovo zimsko vrijeme. Posjetili smo kanjon Kamačnik, Omladinsko jezero i Lokve. Prilikom sastavljanja videa nismo mogli vjerovati koliku ljepotu i netaknutost prirode skriva Gorski Kotar. Jednostavno smo morali video podijeliti s drugima, ali nismo očekivali da će jedan spontani izlet na kraju dobiti ovakvu pozornost medija. Izrazito nam je drago nam je što smo ljudima uspjeli otkriti još jedan biser naše zemlje. Zbog velike zainteresiranosti radujemo se najaviti da ćemo u skoroj budućnosti objaviti nove videe koji prikazuju i ostalu raskoš naše predivne Hrvatske'', ispričao nam je Petar Krešimir o videu.


M.M.
Foto: Petar Krešimir Furjan
Objavljeno: 05.03.2017. u 00:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p