LIFESTYLE

Divan novi spot grupe Auguste u suradnji s Marcellom Zanki

Premijerno pogledajte spot za pjesmu 'Trebam malo'
auguste
Nakon zamijećenih singlova Ruke i Prosinac, skupina Auguste nas ne prestaje radovati te premijerno na FASHION.HR Style Communityju predstavlja potpuno novi singl, naziva Trebam malo, kojim se nastavlja najavljivanje, ali i predstavljanje zvuka, novog studijskog izdanja. 

''Nova serija snimanja albuma u studiju donijela je jako zanimljive stvari. Dečki su se jako zaigrali sa stvaranjem novih zvukova i to se zaista osjeti u ovoj pjesmi. Na klavijaturama nam se pridružio Mihael Kurjančić što je uvelike pridonijelo novom Auguste zvuku. Pjesma "Trebam malo" čist je i snažan doživljaj i osjećaj stvarnosti. Govorimo o odmaku od ustaljenog načina života u koji se upada posve bezazleno, o potrebi za novim i osvještavanjem sebe kao osobe'', izjavile su djevojke iz benda Auguste.

Novi singl Trebam malo autorski potpisuju Gordana Marković te Ivana Lulić osobno, produkciju pjesme je radio Tomislav Franjo Šušak. Prateći videospot novog singla djelo je redateljice Marcelle Zanki, zaslužne i za sanjiv spot singla Ruke, kojim su Auguste započele uspješnu suradnju s diskografskom kućom Universal Music Hrvatska. U glavnoj ulozi u spotu našao se talentirani glumac Marko Petrić, montažom se bavila Irena Fabri dok je za snimanje bila zaslužna Kreativna agencija - Milan Latković i Duje Kundić:


''Nakon već uspješne suradnje na prijašnjem spotu, cure su mi opet poslale demo snimku sljedećeg hita, i sjećam se da me pjesma dovela do suza. Pronašla sam se u tom trenutku u njoj, a vjerujem da će i svi. Tema spota je naravno metaforična, pomalo apokaliptična, ali prati emociju i riječi pjesme jer svi nekad dođemo do momenta kad trebamo malo vremena za sebe, izmoreni od života, kad nam je potreban bijeg od očekivanja, negdje jako, jako daleko, gdje smo skoro pa goli, ali slobodni u svakom smislu te riječi'', ispričala je Marcella Zanki

U 2017. godini talentirane kantautorice Gordana i Ivana obilježit će 5 godina postojanja skupine Auguste te stvaranja glazbe. Tim povodom Auguste će održati koncertni nastup u zagrebačkom klubu KSET, 21. travnja, gdje će publika imati prilike čuti novi singl Trebam malo po prvi put uživo odsviran s pratećim bendom.

auguste
Auguste iza sebe imaju jedan studijski album, naslova Sve što je nekada bilo važno, objavljen sredinom listopada 2015. godine, a koji je nastao u produkciji Tomislava Franje Šuška, producenta odgovornog i za novi singl Trebam malo. Njihov je rad prepoznat i od strane struke, pa su tako na prošlogodišnjoj dodjeli nagrade Porin bile nominirane u kategoriji Novi izvođač godine. Djevojke kao duo zajednički djeluju od 2012. godine, a nakon niza raznih projekata i suradnji, započinju stvarati autorski materijal te biraju naziv Auguste – inspiriran Louisom Armstrongom i njegovom pjesmom What a Wonderful World, napisanom 16. kolovoza (August) 1967., a koja im je prilikom prve izvedbe zazvučala kao glazba kakvu su i same htjele stvarati – jednostavna, zvučna, pamtljiva, ozbiljna…

Jednostavan, zvučan, pamtljiv i zreo novi singl Trebam malo od danas je dostupan u digitalnom obliku.

Foto: PR
Objavljeno: 07.04.2017. u 10:02

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p