KULTURA

'Pripravnik' - ženski film zbog kojeg ćemo pohrliti u kino

Dugoočekivani film napokon stiže u naša kina
Pripravnik 
Ako ste voljeli čuveni film Vrag nosi Pradu u kojem je nemilosrdnu glavnu urednicu moćnog modnog časopisa utjelovila hollywoodska diva Meryl Streep koja se iživljavala na asistentici Anne Hathaway, onda ćete zasigurno biti oduševljeni najnovijim kino hitom koji nam stiže iz Hollywooda – Pripravnik.

Blitz CineStar za sve ljubiteljice ovakvih vrsta filmova pripremio je CineLady premijeru filma Pripravnik u svim CineStar kinima u Hrvatskoj. Ostavite svoje bolje polovice doma uz televiziju i nogomet, a vi se nakon napornog radnog dana, u ugodnoj i opuštenoj atmosferi, opustite sa svojim prijateljicama i uživajte u večeri uz film koji će vas zasigurno oduševiti.
 
pripravnik 
U najnovijem filmu, Anne Hathaway se nalazi u ulozi glavne urednice modnog časopisa te zapošljava pripravnika, ali znatno starijeg od sebe. Sedamdesetogodišnjeg pripravnika Bena Whittakera glumi oskarovac Robert De Niro, koji se osjeća vrlo beskorisno živeći tako monotonim životom. Kako bi se uključio u društvo i povratio živahnost u svoj život, odluči se zaposliti kao pripravnik uredništva modnoga časopisa. Poznati glumac u ovom je filmu još jednom pokazao svoju sjajnu humorističnu stranu.
 
pripravnik 
pripravnik 
pripravnik 
CineLady projekcija filma održat će se u četvrtak, 24. rujna, u svim CineStar kinima diljem Hrvatske. Iskusna i provjerena glumačka ekipa odlična je pozivnica da se zajedno sa svojim prijateljicama, mamama ili bakama uputite u vama najbliži CineStar.
 
 
Foto: PR
Objavljeno: 16.09.2015. u 14:56
Tagovi: film

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p