LIFESTYLE

Pripremite se na „Valleys of Neptune“

12 neobjavljenih snimaka Jimija Hendrixa

On je svirao gitaru zubima, zapaljenu gitaru i na žalost svih fanova rocka- prerano je preminuo. Neobjavljene snimke jednog od najboljih gitarista svih vremena Jimija Hendrixa u ožujku će izići na albumu Valleys of Neptune čija naslovnica je ukrašena Jimijevim crtežom iz djetinjstva. Riječ je o originalnim snimkama grupe The Jimi Hendrix Experience kada je Jimi po prvi put zasvirao s basistom Billy Coxom. Pjesme su snimljene davne 1969. godine, a uz ovo izdanje dosad nepoznatih pjesama, slijedi izlazak deluxe CD/DVD izdanja iz Jimi Hendrix kataloga: Are You Experienced?, Axis: Bold As Love, Electric Ladyland i First Rays of the New Rising Sun. Osim na CD-u, izdanja ćete moći kupiti i na vinilu. Prvi singl s novog albuma najavljen je za 2. veljače, dok će album izići 8. ožujka.

Izdanja će biti dostupna i na vinilu, a na DVD-u su novi dokumentarci u režiji Grammyjem nagrađenog  Boba  Smeatona (Beatles Anthology, Festival Express...).

Bonus DVD uključuje i intervju s članovima Hendrixovog banda  The Jimi Hendrix Experience - svoja iskustva otkrivaju Noel Redding, Mitch Mitchelli, Billy Cox.

 

Popis pjesama „Valleys Of Neptune"

1. Stone Free

2. Valleys Of Neptune

3. Bleeding Heart

4. Hear My Train A Comin'

5. Mr. Bad Luck

6. Sunshine Of Your Love

7. Lover Man

8. Ships Passing Through The Night

9. Fire

10. Red House

11. Lullaby For The Summer

12. Crying Blue Rain

 

 

B.K.

Objavljeno: 14.01.2010. u 08:54
Tagovi: glazba, Jimi Hendrix

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p