LIFESTYLE

Pripremite se za T-Mobile InMusic Festival

Bliži nam se peto izdanje

Zagreb je britanski Times svrstao na festivalsku kartu Europe, zahvaljujući T-Mobile InMusic Festivalu koji je uvršten među 20 najboljih glazbenih festivala Starog kontinenta. Jarun će i ove godine, i to po peti puta, biti domaćin svjetskim imenima koja će 22. i 23. lipnja nastupiti na Otoku hrvatske mladeži.

Novost u ponudi je šestodnevni kamp kojim se Festival pobrinuo za sve posjetitelje izvan Zagreba, u skladu s trendom koji je već ustaljen na ostalim europskim festivalima. Cijena kamperske ulaznice od 1.2. do 5.5. je 180 kuna, a kasnije 220 kuna. Kamp će biti smješten na jugozapadnoj strani Velikog jezera, a bit će otvoren za posjetitelje od 19. do 25. lipnja. Osim mjesta za šatore, kamperi će u kampu imati toplu vodu, wireless, punjače za laptope i mobitele, trgovinu te mogućnost čuvanja stvari. Uz osnovni sadržaj, kamperi će u šest dana boravka moći uživati i u kupanju, sportu, glazbi, posjetima gradu i zanimljivim lokacijama diljem Hrvatske. Svaki dan imat će glazbeni program, a mogu koristiti sve sadržaje koje Jarun nudi.

Cijena festivalske ulaznice za dva dana je 390 kuna ako je kupite do 17. ožujka, 440 kuna od 18.3 do 5.5., a 490 kuna od 6. svibnja do 22. lipnja. Korisnici T-Mobile mogu dobiti popust od 50 kuna, a cijena karte za učenike i studente je 290 kuna i to do 17. ožujka. Broj ovih karata je ograničen. Lineup festivala još uvijek nije otkriven, jedino je potvrđeno da dolaze !!! (Chk Chk Chk) koji su već nastupili 2007. Dosad su na InMusicu nastupili mnogi poznati glazbenici: od Kraftwerka, Mobya, Franza Ferdinanda, Morrisseya, Roisin Murphy do Nicka Cavea, Lily Allen i Yeah Yeah Yeahsa. Vjerujemo da će ovogodišnji line up biti jednako impresivan kao i svi dosad.

 

Borina Kopčić

Objavljeno: 02.02.2010. u 08:19

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p