LIFESTYLE

Prva stvar Justina Biebera u 2017. priziva ljeto u misli

Pop zvijezda po prvi put pjeva na španjolskom
justin bieber
Kada jedna od najvećih pop zvijezda današnjice uzme u zadatak napraviti službeni remix hit singla latinoameričkog izvođača, jasno je kako se nešto veliko događa, i to u korist glazbenog opusa ovog, nama egzotičnog, komada svijeta.

Kao svoju prvu stvar u 2017. godini, Justin Bieber je snimio remix ogromnog hita Despacito, portorikanskog glazbenika Luisa Fonsija, usmjeravajući reflektore ponovno na reggaeton scenu. Drugi je ovo Justinov izlet u latino vode, nakon što je službeni remix singla Sorry povjerio J Balvinu, glazbeniku o kojem smo vam svojedobno pisali, što definitivno pridonosi sve većoj popularnosti ovog izrazito plesnog glazbenog žanra koji korijene vuče iz Paname i Portorika.

Osim što je angažirao Biebera za remix, genijalan potez Luisa Fonsija bio je i dati mladoj kanadskoj zvijezdi da svoj dio otpjeva na španjolskom jeziku. Rezultat? 23.506.424 prikaza videa na YouTubeu u svega dva dana od objave. Ako ste tragali za nečime što će razvedriti ovaj tmurni, kišni dan (ili postati vaš hit nadolazećeg ljeta), stavite slušalice, kliknite play i probajte ne zaplesati. Ako ništa, nogicom ispod radnog stola.


M.M.
Foto: Instagram
Objavljeno: 18.04.2017. u 10:36

VIDEO

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p