KULTURA

Prvi pogled na novi film Sofije Coppole 'The Beguiled'

Nicole Kidman, Kirsten Dunst i Elle Fanning u glavnim ulogama
sofia coppola
N
akon što nam je 2013. predstavila svoj posljednji film The Bling Ring, Sofia Coppola se napokon vraća obuzeti nas s još jednom zavodljivom filmskom pričom. Ovoga je puta riječ o remakeu filma iz 1971. s Clintom Eastwoodom koji je svojedobno bio adaptacija romana A Painted Devil, naslovljenim The Beguiled.


U Sofijinoj su verziji glavne uloge pripale Colinu Farrellu, Nicole Kidman, Kirsten Dunst i Elle Fanning, a sudeći prema prvom službenom traileru, teško je reći kakvu je radnju poznata redateljica zakuhala ovog puta. Ono što se može očekivati jest eterična estetika i sanjiva atmosfera koju je Coppola dosad magistrirala, dok skupina izoliranih djevojaka predvođena Nicole Kidman pomalo podsjeća na kultni klasik The Virgin Suicides.

The Beguiled istražuje tematiku ljubomore i zavođenja, a radnja se vrti oko grupe djevojaka i žena koje dijele životni prostor tijekom školovanja, dok je zaplet baziran na dolasku ranjenog vojnika kojeg tumači Colin Farrell. Film u američka kina stiže u lipnju ove godine.


M.M.
Foto: Screen Shot
Objavljeno: 09.02.2017. u 12:47

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p