KULTURA

Rihanna u ikoničnoj ulozi Marion Crane!

Pjevačica u legendarnoj 'sceni pod tušem'

rihanna 
Rihannino ime i pojava ne napuštaju stranice medija, a posljednje u nizu iznenađenja ljepotice s Barbadosa jest uloga ikonične Marion Crane u Bates Motelu, seriji koja je prequel Hitchcockovom klasiku iz 1960., filmu Psycho.

Legendarnu scenu pod tušem koju je svojedobno slavnom učinila Janet Leigh, u finalnoj će sezoni serije odglumiti upravo Rihanna. Ovu su informaciju potvrdili producenti serije Carlton Cuse i Kerry Ehrin, kao i sama pjevačica, uz objašnjenje kako su ikoničnu ulogu htjeli redefinirati i učiniti je aktualnom, a nije bilo naodmet ni to što je Rihanna ogroman fan serije.
 
Bates Motel inače prikazuje život Normana Batesa i njegove majke Norme prije događaja koji su prikazani u Hitchcockovom filmu, a mjesto radnje je izmišljeni gradić White Pine Bay u Oregonu, dok je radnja smještena u današnje vrijeme. Epizoda s Rihannom u glavnoj ulozi će se vrlo vjerojatno prikazati početkom 2017. godine, a prema videu koji je podijelila sa svojim fanovima, pjevačica je itekako oduševljena svojim novim angažmanom.
 

M.M.
Foto: YouTube

Objavljeno: 25.07.2016. u 11:07

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p