LIFESTYLE

Savršena vikend playlista koja izaziva dobro raspoloženje

Zarazite se dobrom vibrom
vibra
Od čega se, prema vašem mišljenju, sastoji savršen vikend? Red kasnog buđenja, red odmora, pa još malo odmora, pa koji red razonode, nešto svježeg zraka, i sve to zapečaćeno dobrim društvom, finim zvukom i kojim plesnim pokretom?

Ovakav scenarij i mi vikendom podržavamo i prakticiramo, a za isti nam je potrebna i prikladna glazbena podloga. Za onu koja poput zaraze širi dobro raspoloženje i na koju je nemoguće ostati imun samo za FASHION.HR su se pobrinuli Full Ferry i Flaneur, inače glavni i odgovorni za novi zagrebački klupski program Vibra koji nam je donio urbani zvuk svjetskih metropola. 

Kao pasionirane dugogodišnje posjetitelje klubova, obožavatelje dobre glazbe i autora iste, ne skrivamo oduševljenje na spomen novog klupskog programa i zvuka koji evocira blaženo festivalsko raspoloženje, a upravo je to u našu metropolu stiglo s Vibrom. Nakon uspješnog prvog eventa u klubu Klub, Vibra se prebacuje u zagrebački Mali Pogon Tvornice kulture gdje će ugostiti regionalni projekt SOLVD. Novi gost dolazi iz Ljubljane i njegovo ime je Alex Ranerro, aktivan i uspješan producent koji svoju glazbu izdaje na poznatim glazbenim etiketama kao što su 1605 (Umek), MadTech (Kerri Chandler), Simma Black (Low Steppa), Criminal Hype i mnoge druge. Uz mjesečnu rezidenciju u klubu K4, Alex je jedan od osnivača i voditelja projekta - SolvdMag - portala koji promovira elektronsku glazbu, umjetnike i projekte s područja ex-Yu regije. Uz Alexa, glazbu će puštati naši Full Ferry i Flaneur, a zabava u Tvornici starta od 23.30h, s time da je cijena ulaznice 30 kuna (limitirani broj), 40 kuna u pretprodaji te 50 kuna na ulazu. Kako će Vibra u Tvornici ove subote zvučati, doznajte klikom na playlistu u nastavku!


M.M.
Foto: PR
Objavljeno: 02.12.2016. u 17:00

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p